Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Textilier

Textilier är fantastiska hjälpredor, när du vill ge hemmet ett lyft. Från vackra dukar och snygga förkläden, till fluffiga handdukar, exklusiva sovrumstextilier och kuddarna som gör ditt vardagsrum. Upptäck och botanisera i vårt utvalda sortiment av hemtextil, här på NK.

640 produkter

Textilier – för ett personligt och ombonat hem

Nyinflyttad, ett hem i behov av uppfräschning – eller helt enkelt bara en person som gillar att ha fint och ombonat kring sig. Det kan finnas många olika skäl till att du behöver nya textilier till ditt hem. Men en sak vet vi med säkerhet; hemtextil får ditt hem att kännas mer trivsamt. Inte bara genom att ge det en ombonad och personlig prägel, men också för att det dämpar ljud.

Satsa på fina textilier istället för att totalrenovera. En ny matta, några kuddar och nya gardiner kan förändra hela känslan i det trötta vardagsrummet. En vacker bordsduk gör måltiden festligare och fina, lyxiga handdukar ger ditt badrum en mjukare framtoning. Låt väl valda färger, mönster och texturer binda ihop hemmets rum. Kanske efter humör, stil, säsong eller efter årets senaste heminredningstrender.

Exklusiva textilier till hemmet från NK

Hos oss på NK kan du med lätthet köpa textilier online, från flera kända och exklusiva märken. Vare sig du söker efter högkvalitativ hemtextil till ditt kök – eller något av hemmets andra rum – hittar du det i vårt välsorterade sortiment.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet