Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kökstextilier

Köket är ett av hemmets viktigaste rum, där många av livets timmar spenderas. Med vackra kökstextilier blir ditt kök en ombonad och hemtrevlig plats där du kan njuta av god mat varje dag. Upptäck vårt sortiment av kökstextilier här på NK.

36 produkter

Vackra kökstextilier för mysiga stunder

Köket är en plats för gemenskap. Vi lagar mat, äter ett flertal av veckans måltider och umgås med vänner och familj. Vackra textilier i form av dukar och kökshanddukar gör ditt kök extra ombonat och hemtrevligt.

Hos oss på NK hittar du ett handplockat urval av kökstextilier. Välj en enkel bordsduk för vardagens middagar, eller en vackert mönstrad bordsduk för högtidliga stunder. Här hittar du även snygga och funktionella kökshanddukar – både till att torka disk och händer med.

Roligare matlagning med praktiska förkläden

Visst blir matlagningen lite roligare när förklädet får åka fram och kökets möjligheter kan utforskas fullt ut? Med bra förkläden behöver du inte oroa dig för puttrande såser eller sprättande olja, då dina kläder är skyddade. Här på NK kan du köpa förkläden tillverkade i material som tvättbar canvasväv eller impregnerat läder, som med tiden får snygg patina. Utforska vårt handplockade urval och hitta förkläden och kökstextilier som passar just din personlighet.