Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Badkläder herr

Är det dags att uppdatera dina badbyxor? Oavsett om det vankas lata dagar på stranden, längder i poolen eller spa-helg i jacuzzin, är snygga badbyxor för herr ett måste. Upptäck vårt exklusiva sortiment av badmode för män, här på NK.

37 produkter

 

Badbyxor för herr i olika modell

Trunks, jammers, skräddade badbyxor och surfshorts för herr. Det finns många olika modeller att välja bland när det kommer till badbyxor för herr. Vilken modell som är rätt för dig beror huvudsakligen på två faktorer – din personliga smak och användningsområde. För även om badbyxor alltid lämpar sig för bad och rörelse, så kan passformen vara avgörande för dig som gillar simträning.

Är du den prestationsinriktade personen som gärna simtränar – vare sig det är i poolen eller i havet? Då kommer du ha störst glädje av tajta badbyxor, såsom trunks eller jammers. Skillnaden mellan dessa båda modeller är benlängden, där jammers är knälånga.

Trivs du bättre i en mindre åtsittande modell? Då finns det gott om klassiska badshorts för herr i flera olika benlängder. Välj mellan sportiga, korta modeller och avslappnat långa badshorts för herr i surfarstil. Eller varför inte testa en elegant skräddad modell av badbyxan? Det är perfekta badbyxor för dig som gillar retro – eller helt enkelt gillar att hänga vid poolen med stil.

Snabbtorkande & sköna material på badshorts för herr

Det finns ett par saker som är essentiella för badkläder för män. Bekväm passform och hög komfort – givetvis. Men badshorts för en man bör också torka snabbt och klara av frekvent användning, utan att tappa vare sig färg och form.

Vill du vara säker på att dina badbyxor håller sig snygga, oavsett om du åker på långa solsemestrar eller börjar dina dagar med längder i poolen? Investera då i hållbara badkläder för män, designade i material som behandlats att tåla både UV-strålar och klorerat vatten.

NK:s badkläder för herr från populära märken

Med funktion, design och exklusiva märken i fokus har vi på NK valt ut våra badkläder för män. Här har vi samlat säsongens trendigaste badbyxor och populära klassiker, såväl som badshorts för herr i både färgstarka mönster och diskreta färger.

Vilken strandpersonlighet är du? Elegant och diskret i gråa, svarta eller vita badbyxor? Eller vågar du sticka ut med klara färger och fashionabla designer-badshorts vid poolen? Oavsett vilken stil just du är ute efter hittar du alltid badkläder för herr av högsta kvalitet här på NK.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet