Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kläder Herr

Är du ute efter nya snygga basplagg till garderoben? Eller kanske en snygg outfit till festen? På NK har vi ett brett utbud av märkeskläder för herr från flera exklusiva modehus. Upptäck vårt handplockade sortiment av kläder för herr online.

2836 produkter


Moderiktiga herrkläder online

Herrmode är ständigt under utveckling – under senare år kanske mer än någonsin. I dag finns det ett enormt utbud av snygga kläder för herr som tillåter dig att uttrycka din personlighet och identitet, på just det vis du själv önskar. 

På NK lägger vi stor stolthet i att välja ut kläder för män, som passar såväl olika smak och situationer, som män i alla åldrar. Vare sig du gillar det klassiska och tidlösa, eller gärna experimenterar med din stil och säsongens hetaste trendplagg. Vi vill göra det enkelt för dig att hitta snygga herrkläder online – så att du kan klä dig med stil oavsett vad livet bjuder på.

Kläder för herr – och livets alla tillfällen

Den moderna mannen lever ett liv som ofta ställer stora krav på garderoben. Ena stunden är det träning på gymmet eller en golfrunda, för att i nästa vara dags för jobbkostymen. Det är aw med kollegorna, dejting – och inte minst tillställningar som bröllop, födelsedagsfester och dop. Det lönar sig därför att ha en väl genomtänkt garderob, som gör dig redo för alla sociala situationer.

Hos oss på NK hittar du klassiska nyckelplagg och modeller, såväl som årets mest trendsäkra herrkläder. Från stiliga kostymer i neutrala färger som svart och grått, vita skjortor och märkesjeans – till mönstrade vardagsskjortor, trendiga ytterplagg, komfortabla chinos och coola tröjor. 

Välplanerad basgarderob med kläder för herr

Vi på NK vet att nyckeln till en smart garderob handlar om kvalitet, hållbarhet och stilrena plagg. Vill du bygga en solid basgarderob, ska du alltså satsa på herrkläder som enkelt kan stylas efter humör och tillfälle. Ett exempel är den svarta kavajen, som du ena stunden kan bära tillsammans med finskjorta, slips och kostymbyxor – för att i nästa bära den tillsammans med jeans, boots och en vit t-shirt. 

Vårt bästa tips för en välplanerad basgarderob? Underskatta inte tidlösa herrkläder i neutrala färger, av hög kvalitet. De utgör den perfekta canvasen när du vill kunna förändra din look. Investera sedan i accessoarer och accentplagg i mönstrade tyger, spännande material och trendig design. Med kombinationen av basplagg, accessoarer och snygga accenter har du allt du behöver för att hitta din unika stil.

NK:s herrkläder från exklusiva märken

På NK väljer vi ut våra modemärken och kläder med högsta noggrannhet. Detta eftersom vi vet att våra kunder uppskattar plagg som verkligen tål att levas i. Vi vill att du ska kunna köpa dina favoritplagg hos oss, utan att behöva oroa dig för om de kommer tappa formen eller färgen. 

I vårt utbud av herrkläder online finner du därför gott om exklusiva märken, kända för att hålla hög kvalitet. Vår filosofi är att du i längden vinner på att betala mer för herrkläder som håller – från säsong till säsong och genom livets olika skeden.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet