Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Högkvalitativa basplagg sedan 1941
Nyckelerbjudande

Högkvalitativa basplagg sedan 1941

Uppdatera basgarderoben med 3 för 2 på samtliga bas- och sovplagg från Calida.... Läs mer

Kalsonger

Mönstrade, enfärgade, tighta eller löst åtsittande – herrkalsonger finns i många olika utföranden. Här hittar du NK:s utvalda sortiment av underklädesmode för herr. Välj bland komfortabla material, olika kulörer och våra populäraste modeller på kalsonger. Vad bär du närmast kroppen?

104 produkter

 

NK:s märkeskalsonger för herr

Är det dags att fylla på basgarderoben med kalsonger från favoritmärket? Eller letar du kanske efter snygga kalsonger till pojkvännen eller mannen? Hos oss på NK kan du köpa kalsonger från många populära märken. Satsa på ett praktiskt flerpack med vita kalsonger – eller mixa och matcha olika kalsongmodeller efter eget tycke. Oavsett vad du väljer får du alltid kalsonger av högsta kvalitet när du handlar dina underkläder för herr hos oss.

Snygga kalsonger i olika modeller

Det finns en kalsongmodell för varje man och smak. Säkert har du redan en preferens, vars stil och komfort du föredrar framför andra alternativ. Eller så är du öppen för förändring och tycker det är kul att testa nytt ibland. Här går vi igenom de fyra vanligaste modellerna på herrkalsonger.

  • Boxerkalsong – kännetecknas av en lös passform, ofta med knappgylf. Saknar stretch.
  • Briefs – kallas även för y-front kalsonger. En tight modell utan ben, som lämpar sig mycket väl under åtsittande byxor eller vid träning.
  • Boxer briefs – den populäraste kalsongmodellen. En modell som kombinerar boxerkalsongens längre ben, med en tightare passform i stil med briefs.
  • Boxer trunks – en tight modell, med något kortare ben än boxer briefs. Perfekt för träning eller under åtsittande byxor.

Vilket material på kalsonger ska du välja?

När det gäller de kläder du bär närmast kroppen, kan vikten av rätt material inte lyftas nog mycket. Du använder dina kalsonger dagligen. Därför är sköna material och hög komfort högprioriterat, oavsett vilken typ av modell du väljer. Särskilt eftersom huden på din underkropp ofta är extra känslig och mår bra av material som andas.

En stor andel av dagens kalsonger är tillverkade i 100 % bomull. Det är ett bekvämt och hållbart naturmaterial, som låter huden andas. Även bomull kombinerat med elastan är vanligt och ger en skön, stretchig kalsong som känns behaglig att bära.

Är du en person som tränar mycket eller svettas lätt? Då vill vi på NK slå ett extra slag för bambukalsonger. Bambu är ett material som stadigt växer i popularitet bland underkläder, tack vare textilens mycket praktiska egenskaper som låter huden andas ordentligt, samtidigt som det effektivt transporterar fukt. Dessutom är de verkligen riktigt sköna att bära.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet