Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skjortor herr

Skjortor för herr hör till hörnstenarna i den manliga garderoben. Vare sig du föredrar en trendig frotté-skjorta, tidlösa jeansskjortor eller klassiskt vita skjortor, kan du hitta något hos oss på NK. Upptäck vårt handplockade sortiment av herrskjortor, från flera exklusiva märken.

525 produkter

 

Snygga och exklusiva skjortor för herr

I den manliga garderoben är skjortan en självklarhet. Skjortan är kanske bland de mest användbara plaggen för män, lämpliga att bära både till vardags och till mer uppklädda tillfällen. Från den avslappnade och tidlösa jeansskjortan, till mönstrade sommarskjortor och den obligatoriska vita skjortan som passar till allt.

Bland våra skjortor för herr kan du botanisera bland många snygga modeller, kulörer och exklusiva modemärken. På NK har vi omsorgsfullt valt ut både märken och plagg, så att du alltid erbjuds herrskjortor av högsta kvalitet. För det tycker vi att du är värd.

Dressad eller casual – välj rätt skjorta

En skjorta må vara uppbyggd med knappar och krage – men när det kommer till olika modeller, är utbudet stort. Så hur kan du tänka när du ska välja herrskjorta? Vår rekommendation är att utgå från hur och när din skjorta ska användas.

Söker du en skön och avslappnad vardagsskjorta för herr? Då är populära val en denimskjorta eller en rutig skjorta i flanell. Jeansskjortor för herr finns i olika stilar, som varierar från klassiska och tidlösa snitt, till skjortor av exempelvis rockig karaktär. En flanellskjorta är ofta rutig, men den kan också vara randig eller enfärgad.

Ska du köpa en herrskjorta som passar för dressade tillfällen? Satsa då på finare bomullsmaterial. Exempel är poplin, twill och egyptisk bomull. De ger ett mer uppklätt intryck, lämpligt till formella tillställningar, högtider eller affärsmässiga situationer som kräver kostym. En vit skjorta är ett måste i garderoben. Sen kan du utöka med en blå eller svart skjorta – eller varför inte en lätt mönstrad?

Somriga skjortor för herr

När sommaren kommer är lätta och luftiga skjortor en favorit för många stilmedvetna män. En snygg linneskjorta är ett tidlöst val, som passar utmärkt under heta sommardagar tack vare tygets svalkande egenskaper. Bär den knäppt eller avslappnat uppknäppt, med en snygg t-shirt under.

Populärt är det även med en kortärmad skjorta i krispigt vitt, mönster eller någon härlig kulör. Den kortärmade herrskjortan är lika snygg till dressade chinos, som den är till dina shorts. Perfekt när du vill röra dig från jobbet, direkt till någon av stans bästa uteserveringar.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet