Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DUBBLA POÄNG 23 SEPTEMBER - 2 OKTOBER FÖR DIG SOM ÄR ELLER BLIR NYCKELKUND. LÄS MER HÄR.

Finskor Herr

Behöver du investera i ett par nya finskor? Hos oss på NK finner du ett brett sortiment av exklusiva finskor för herr, av högsta kvalitet och i många olika modeller. Klassiska derbys, trendiga brogues eller tidlösa oxfords. Vilken typ av finsko söker du?

Finskor

2 produkter

Stilsäkra & exklusiva finskor för herr

Snygga finskor för herr är ett självklart inslag i varje mans basgarderob. Oavsett om de används dagligen på kontoret eller endast kommer fram när evenemangets klädkod kräver det. Med åtminstone ett par finskor för herr kan du helt enkelt känna dig trygg i vetskapen om att du alltid kommer att vara redo, om det plötsligt kommer en inbjudan till bröllop, dop eller andra formella tillställningar där du vanligtvis bär kostym, kavaj eller frack.

På NK har vi med stor omsorg valt ut vårt sortiment av kostymskor för herr. Här finner du populära märken, såväl som några av de mest klassiska och trendigaste modellerna av finskor för män du kan hitta på marknaden. Allt för att du enkelt ska kunna köpa stilsäkra finskor av högsta kvalitet, som håller riktigt länge.

Finskor för herr i olika stil och kulör

Finskor för herr finns i många olika stilar och kulörer. Allt handlar om vad du söker, vilken stil du gillar och hur du tänkt använda dina finskor. Ska du gå på en formell tillställning? Då är svarta finskor för herr med snörning alltid ett säkert kort. Till andra uppklädda tillfällen eller till vardags, är även finskor i färger som cognac, brun och oxblod, snygga alternativ.

När det kommer till modeller är oxfords och derbys kloka val, där oxfordskon anses vara det mer traditionella valet av de två. Brogues och loafers är andra typer av finskor för herr som är riktiga klassiker. I dag finns det även gott om moderna tolkningar av dessa tidlösa skomodeller, som funkar lika bra till kostym som till vardags.

Shoppa dina finskor för herr online – hos NK

På NK gör vi det enkelt för dig att handla snygga herrskor och finskor för herr online. Hos oss finner du alltid finskor av högsta kvalitet, från flera av våra mest populära märken. Välkommen att handla dina finskor för herr hos oss på NK.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Storlekar för herrskor