Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Fri frakt på nk.se
MEDLEMSFÖRMÅN

Fri frakt på nk.se

Du som är eller blir nyckelmedlem har alltid fri frakt när du beställer på nk.se... Läs mer

Skor herr

Ingen manlig outfit är riktigt komplett utan ett par snygga herrskor. Här hos oss på NK kan du köpa skor för herr oavsett tillfälle och stil. Från sportiga sneakers, till säsongens trendigaste sommarskor, höstskor och klassiska finskor för herr.

158 produkter

 

Herrskor för den stilmedvetna mannen

Skor är så mycket mer än det du tar på dig, för att skydda strumpor och fötter. Det är ett statement. Ett uttryck för din personlighet och stil. Det tror vi att varje stilmedveten man håller med om. Det räcker därför inte med endast ett par herrskor i din skohylla – utan snarare behöver du en komplett skogarderob som kan matchas utifrån tillfälle och outfit.

Vardagsskor är givetvis ett måste. För dig som jobbar på kontor är loafers, boots och snörskor i mocka, skinn eller tyg, bra val. De ger ett lite mer dressat och stilrent intryck, som passar bra både till en smart casual och business casual outfit. Lägg där till sköna sneakers, snygga finskor för uppklädda tillfällen, sandaler och varma vinterskor för herr – och snart är skohyllan komplett.

Svarta och bruna skor för herr

För dig som söker herrskor i en neutral kulör, är bruna och svarta herrskor säkra kort – oavsett stil eller skotyp. Svarta eller bruna läderskor för herr är tidlösa klassiker, som är mycket användbara då de passar med det mesta. Dessutom är de enkla att klä både upp och ner utifrån behov, oavsett om du föredrar lågskor för herr eller stiliga boots.

Beige och vita skor för herr

Letar du snygga skor för herr i en ljus men neutral nyans, är vårt tips att satsa på vitt eller beige. Särskilt när du söker sommarskor för herr. Må så vara att de kanske behöver lite extra kärlek för att hålla sig fräscha – men få saker är så trendigt och snyggt som ett par krispigt vita tygskor eller sneakers, till jeans eller pressveckade chinos.

Förläng livet på dina herrskor

När du hittat ett par nya favoritskor vill du såklart att de ska hålla sig fina länge. Men det spelar egentligen ingen roll vilken typ av sko du bär – hur du än gör så kommer dina herrskor att utsättas för slitage. Här kommer två universala tips på hur du kan förlänga livet på dina skor:

  1. Byt dina skor regelbundet. Inga skor mår bra av att bäras varje dag, hela tiden. Därför är det en god idé att ha flera par skor i din garderob. 
  2. Impregnera mera. Detta gäller särskilt nya skor, då dessa inte är impregnerade för att tåla väta och smuts. Se till att putsa, smörja eller impregnera dina skor innan första användningen.

NK:s herrskor är av högsta kvalitet

Hållbara och snygga kvalitetsskor är alltid på modet. Det är något som vi på NK tagit fasta på, när vi handplockat vårt sortiment av skor för män. Vi tror på devisen att du får det du betalar för – särskilt när det kommer till skor. Hos oss finner du därför alltid märkesskor från ledande modehus, kända för att hålla hög och exklusiv kvalitet.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet