Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Smycken herr

Med personliga smycken för herr kan du snabbt lyfta looken, både till vardags och fest. Här har vi på NK samlat klassiska såväl som trendiga herrsmycken. Guld, silver, stål eller varför inte snygg i läder? Vilket smycke fastnar du för?

88 produkter

 

Förstärk stilen med snygga smycken för herr

Smycken för män är ingen ny företeelse. Faktum är att smycken burits av män ända sedan antiken och forntida Egypten – och säkert ännu längre ändå. I århundraden har herrsmycken alltså varit ett sätt att både symbolisera status och förstärka sin identitet.

Är du ett modelejon som älskar att uttrycka din personlighet med kläder och accessoarer? Då vet du precis hur mycket små, snygga detaljer kan göra för helhetsintrycket. Upptäck våra stilrena och trendiga herrsmycken i guld, silver och stål. Från halskedjor och tuffa armband i läder, till stilfulla manschettknappar, örhängen och ringar. Vad passar din personlighet?

Personliga herrsmycken med gravyr

Är du på jakt efter en fin present till mannen i ditt liv, en älskad bror, son eller den nyblivna pappan? Kanske väntar en bröllopsdag, födelsedag eller en examen – eller något annat speciellt tillfälle som ska firas. Smycken för herr är ofta en uppskattad gåva, som enkelt kan anpassas beroende på tillfälle och personlighet.

Tycker du om att ge bort gåvor som är extra personliga? Visa din uppskattning genom att ge bort ett stilfullt herrsmycke i guld eller silver, med gravyr. Kanske ett fint armband, ett halssmycke med graverad bricka eller eleganta manschettknappar som passar hans stil? Gravera in hans initialer, ett datum ni håller extra kärt eller varför inte namnen på era barn?

NK:s herrsmycken från exklusiva märken

På NK hittar du produkter hög kvalitet som håller stilen länge. Det gäller även våra smycken för herr. Välj från ett noga utvalt sortiment av bland annat silversmycken och guldsmycken för herr, från flera välkända och exklusiva märken.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet