Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Manschettknappar

Manschettknappar är en klassisk herraccessoar som prytt skjortärmar i århundraden. Står du inför ett bröllop, en fest eller ett viktigt affärsmöte där du vill vara extra stilig? Upptäck NK:s sortiment av manschettknappar i olika stilar, design och material.

Manschettknappar

16 produkter

 

Snygga manschettknappar för stilmedvetna män

Letar du efter en elegant present att ge bort – kanske som morgongåva, på fars dag, bröllopsdagen eller till studenten? Eller är du helt enkelt en stilmedveten man som gillar att uttrycka din personlighet med snygga accessoarer? Då vill vi på NK slå ett extra slag för våra manschettknappar. En liten men elegant detalj, med kraften att lyfta hela din look.

Manschettknappar har traditionellt setts i ärmsluten på stärkta skjortor, såsom smokingskjortan eller skjortan som hör till många folkdräkter. Men i dag är det populärt att bära manschettknappar även till en vanlig skjorta med extra knapphål. På jobbet, på festen – eller varför inte låta snygga manschettknappar i guld eller silver pryda din skjorta på bröllop? 

Manschettknappar i olika design

Minimalistisk och formell? Lyxigt extravagant? Eller kanske coolt modern? Manschettknappar finns i en mängd olika stilar och former. Från enkla, släta manschettknappar i guld, silver eller roséguld, till manschettknappar i rostfritt stål eller pläterad mässing, i moderna former och motiv som döskallar, djur, stjärnor eller knutar. Vilken stil söker du? 

Vill du ha manschettknappar som är stilrena och eleganta, som passar vid formella tillfällen? Välj då ett par i silver eller guld, oavsett om de är runda, fyrkantiga eller ovala. Föredrar du att styla med manschettknappar som speglar din unika personlighet? Då kan du med fördel välja något annorlunda. Eller varför inte kombinera elegans och personlig touch, med manschettknappar där dina initialer finns ingraverade? 

Passar manschettknappar till alla skjortor?

Nej. Skjortan bör ha antingen en enkel manschett med extra knapphål för manschettknappar – alternativt ha en fransk manschett, även kallad dubbel manschett. På det senare alternativet finns ingen vanlig knapp vid ärmslutet, eftersom den ersätts av manschettknappen.

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Kollektion

  • Färg

  • Prisgrupper

Logga in