Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Axelremsväskor Herr

Den manliga motsvarigheten på handväskan, stavas axelremsväska. Liten och smidig nog att vara praktisk, stor nog att rymma det väsentliga. Upptäck vårt utbud av snygga och väldesignade axelremsväskor för herr. Sportiga, stilrena och exklusiva – du hittar dem här på NK.

7 produkter

 

Axelremsväska för herr i liten eller stor modell

Är du mannen som ofta cyklar till jobbet eller ständigt är i farten? Med en snygg axelremsväska för herr kan du springa ärenden, fika med vännerna på stan eller pendla till jobbet – och samtidigt bära med dig dina mest essentiella ägodelar. Det utan att behöva släpa på en onödigt stor eller tung väska. Istället bär du en axelväska för herr som är precis lagom stor eller liten.

En axelremsväska för herr i läder är valet för dig som gillar en klassisk och elegant look. För en sportigare stil kan du istället välja en axelremsväska för herr i canvas – ett alternativ som också står sig extra bra i dåligt väder.

Trendsäker crossbody väska för herr

Har du hängt med i väsktrender och modemagasin de senaste åren har du säkert sett den. Crossbody-väskan, även känd som slingväska för herr. Detta är väskmodellen för dig som gillar starka trender och önskar en liten, men funktionell axelremsväska för herr. Häng den över axeln, bröstet eller ryggen. Med en crossbody-väska bestämmer du själv hur du vill bära den.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet