Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väskor herr

Behöver du en ny och funktionell väska? Oavsett om du söker en gymväska, stilren läderväska eller en smidig laptopväska till jobbet, hittar du ett brett utbud av herrväskor på NK. Välj bland populära märken, kvalitativa material och flera olika stilar.

213 produkter

 

Väskor för herr av hög kvalitet

Bland de mest populära och funktionella accessoarerna för män i dag, är onekligen snygga herrväskor. Ibland är de små och endast avsedda för de mest essentiella sakerna, som mobilen, plånboken, surfplattan och en bra bok till tågresan. Andra gånger är de rymliga och fulla av praktiska fack, där gymkläder, necessär och handduk – eller helgens packning – får plats. 

Kanske söker du efter en bekväm och vattenresistent ryggsäck inför sommarens fjällsemester? Eller en stilren axelremsväska i skinn, som matchar oavsett outfit när du går ärenden på stan? Kanske är du personen som ofta flyger i jobbet och behöver en funktionell kabinväska? Oavsett vilket hittar du alltid väskor för herr av högsta kvalitet hos oss, från många populära och exklusiva märken. 

Herrväskor i läder, canvas & andra material

I vårt sortiment hittar du moderiktiga herrväskor i flera olika material. Bland de mest populära alternativen hittar du skinnväskor för herr. Läder är ett klassiskt och tidlöst material, som inte bara är snyggt utan även håller länge. Särskilt om du tar hand om väskan, till exempel genom att använda impregneringsspray och regelbundet smörja din skinnväska med läderfett.

Canvas av lin eller bomull är också vanliga material på väskor för herr. Dessa naturmaterial är nämligen mycket slitstarka och därför mycket bra lämpade för herrväskor som används frekvent. Men även syntetiska material – som ripstop, polyester, nylon och mikrofiber – är mycket vanliga. Ibland som detaljer på en herrväska, andra gånger som basmaterial.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet