Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ryggsäckar Herr

Till gymmet, stan, universitetet eller under sommarens fjällvandring. Oavsett vart du ska eller vad du behöver bära med dig, finns det en ryggsäck för herr i en passande modell. Upptäck vårt sortiment på NK, din nya, snygga ryggsäck finns här.

Ryggsäckar

16 produkter

 

Populära märken på ryggsäck för herr

När du vill ha händerna fria är en ryggsäck för herr ett bra val. De är snygga, trendiga och finns i en uppsjö av olika stilar och modeller. En av ryggsäckens största fördelar är att du slipper snedbelastning och den stela nackmuskulatur det ofta orsakar. Det bidrar till att göra en ryggsäck för herr extra praktisk, särskilt när du bär på tyngre packning.

Kanske söker du en liten ryggsäck för herr, smidig nog att ha med dig under ärenden på stan? Eller en praktisk ryggsäck för herr med datorfack, där laptopen kan förvaras medan du färdas mellan hem, jobb och studier? Hos oss på NK hittar du många kvalitativa alternativ när du söker efter en snygg ryggsäck för herr. Stora som små – och från många populära märken.

Ryggsäck för herr i läder och andra material

En ryggsäck för herr kan designas i många olika material. Inte helt sällan består de av en kombination av textila material, som förstärker en viss stil eller bidrar med funktionella egenskaper.

Läder är ett vanligt och stilfullt material på ryggsäckar för herr, vanligt förekommande i trendsäkra ryggsäckar för vardagens bestyr. En brun, cognacsfärgad eller svart ryggsäck för herr i läder är ett tidlöst val som passar till de flesta outfits. Detsamma gäller en datorryggsäck för herr, i skinn.

Är du istället ute efter en ergonomisk vandrings- eller reseryggsäck för herr, är vattenresistenta material att föredra. Detsamma gäller ofta mindre träningsryggsäckar eller vardagsryggsäckar i tyg. Cordura, ripstop, canvas och polyester är vanliga material, som bidrar med både slitstyrka och väderbeständighet. För att inte tala om många olika färgalternativ.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Färg

  • REA

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar