Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend bags herr

En snygg weekendbag för herr är väskan för dig som vill resa lätt – men med stil. De passar vare sig du gillar spontana weekends eller frekvent åker på korta affärsresor. Upptäck vårt handplockade sortiment av exklusiva weekendväskor för herr, här på NK.

9 produkter

 

En romantisk helgtripp till Paris, långhelg på landet eller viktig affärsresa till London. Det spelar ingen roll vart du ska – eller om det är för jobb eller nöjes skull. Med en trendig och snygg weekendväska får du med dig allt du behöver. Lagom stor för att rymma det essentiella, men nätt och behändig nog för att du ska kunna resa lätt. Hos oss på NK hittar du klassiska och trendiga weekendbags för män av hög kvalitet. 

Weekendväskor för herr finns i många olika modeller och design. Från sportiga och detaljrika, till den klassiska bag-modellen som ofta kommer i läder. Ofta designas de med stadiga handtag, komfortabla axelremmar och praktiska fack där dina småprylar ryms. 

En snygg weekendbag i läder är ett tidlöst val, som håller länge och funkar till det mesta. Men du hittar även många fina modeller i material som canvas, bomull och lyxig mocka.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet