Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Inuikii

13 produkter

Upptäck ett exklusivt utbud från Inuikii hos oss på NK. Med rötter i Schweiz har detta varumärke snabbt blivit känt för sina stilfulla, originella och inte minst värmande skor. Här har vi samlat ett stort sortiment av skor, boots och sandaler för dam.

Historien bakom varumärket Inuikii

Varumärkesnamnet Inuikii har en djup betydelse på det språk som talas av inuiterna i Kanada, Alaska och på Grönland. Ordet “inu” betyder attraktiv och används också för det beskrivande ordet “flicka”. Ordet “ikii” översätts i sin tur till “kall” på inuiternas språk. På så vis bildas ordet “inuikii” som kan översättas till “det vackra med kylan”. Historien bakom Inuikii är en resa av passion, hållbarhet och unik design. Varumärket grundades år 2013 av Cinzia Maag och hennes två söner Danilo och Alessio. Från dag ett fanns det ett tydligt driv att erbjuda stilfulla och funktionella skor för årets kallare månader.

Grundarna inspirerades av Grönlands invånare och deras förhållande till naturen, och började därför tidigt arbeta med ekologiska och hållbara material som cementerar deras engagemang för miljön. Efter en framgångsrik start satsade Inuikii på global distribution, och det var här mötet med den svenska entreprenören Nicole Nordin blev en avgörande faktor. Nordin var imponerad av varumärkets hållbara fokus och unika design, och valde att inleda ett partnerskap med Inuikii. Detta ledde till ökad popularitet och tillgänglighet på den internationella marknaden.

Utforska Inuikii hos oss på NK

Inuikii förenar funktion och mode på ett enastående sätt. Särskilt framstående är varumärkets snöskor och boots för dam, som inte bara är designade för att klara extrema vinterförhållanden utan också leverera en unik och trendig estetik. Designmässigt väljer Inuikii att kombinera urbana trender med en klassisk inuit-stil, vilket resulterar i en spännande kollektion av skor med exklusiva material som äkta fårskinn och pälsdetaljer. Utöver en estetiskt tilltalande design kan du också räkna med en fantastisk komfort och kvalitet när du köper skor från Inuikii. Vinterskorna är till exempel försedda med ergonomiska innersulor och stötdämpande sulor för att säkerställa optimal komfort när du rör dig på snöiga och isiga underlag.

Inuikiis sortiment består dock inte bara av vinterstövlar utan också en mängd andra skotyper. Vad sägs om sandaler i en härlig slip in-design, ett par värmande inneskor eller unika sneakers för dam som också tål krävande väderlekar? Oavsett vilka skor du väljer kan du vara säker på att de är lika bekväma som de är hållbara och snygga. Välkommen att utforska det stora utbudet av damskor från Inuikii hos oss på NK. Du kan enkelt genomföra ditt köp online eller i vårt varuhus.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet