Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Julen på NK

Allt om julen på NK

Här har vi samlat allt det bästa NK har att erbjuda, från våghalsiga accessoarer för skidbacken till gnistrande looks för säsongens fester – allt för att din jul ska bli precis så förtrollad som du drömmer om.

Julen på NK

Upplev julen på NK

Julen på NK handlar inte enbart om en fulländad julafton, eftersom hos oss firas julen under flera veckor. För en riktigt magisk och sprakande julstämning, ta en titt i vårt kalendarium: du kan bland annat träffa jultomten eller ta del av Lucias skönsång. Välkommen in så ofta du önskar.

Julen på NK

Julens saga

Jakten på julmagin är en mysigt mystisk julsaga som vänder sig till de små samtidigt som den väcker barnet i de stora. Sagan handlar om den kavata flickan Julia som befinner sig på NK och upptäcker en dörr till en helt annan värld. Hon stöter på flera karaktärer och tillsammans beger de sig ut på ett fartfyllt äventyr för att rädda julen och julmagin. 


Redo för säsongens fester

Snyggast på julfesten

Till säsongens festliga tillfällen är det dags att plocka fram din inre maximalist. Hitta stilen och inspireras av stämningshöjande plagg att kombinera i oändlighet.

Säsongens festbeauty

Satsa på makeup, hudvård och dofter som drar uppmärksamhet från dem runt omkring. Här är julens guide till en återfuktad bas, glödande nyårsmakeup och den sista touchen inför julfesten.

Finklädd när tomten kommer

Julafton är barnens högtid, och visst är det något speciellt med finklädda små? Lackskor, rosetter och finkammat hår blir minnen att titta tillbaka på.


Briljera på julbordet

Råvaror i världsklass

Hos ROT Butik & Kök i NK Saluhall erbjuds noga utvalda livsmedel till julbordet och uppskattade gå bort-presenter. Julens kött och fisk hittar du hos Melanders Fisk och AG Kötthandel. För delikatesser och sötsaker rekommenderar vi ett besök till Olja & Oliv Deli, Androuet Ost, NK Konfektyr, Art Café och NK Bröd. 

Duka upp till magisk jul- och nyårsfest

Oavsett om du vill att dina gäster ska kliva in i en riktig Fanny-Alexander-jul med traditionsenlig dukning eller en sprakande nyårsmiddag hittar du allt du kan tänkas behöva här.

Dekorera för julmagi

Pynta fram den perfekta julkänslan med stämningsfulla inredningsdetaljer eller ge bort ikoniska dekorfavoriter som går hem oavsett vem du ger klappen till. 


Överraska i julstrumpan

Julaskar & adventskalendrar

Unna dig själv eller någon annan en lyxig julkalender, full av beauty och makeup, från varumärken som Rituals, diptyque och Yves Saint Laurent. Upptäck även vårt utbud av juliga gåvoboxar och presentaskar.

Till barnens julstrumpa

Gör barnens förväntansfulla julaftonsmorgon extra spännande med lekfulla och pyssliga klappar i julstrumpan.

Till den du håller kär

Överraska någon du bryr dig extra mycket om med julstrumpor fyllda med accessoarer, väldoft eller mjuka modepaket. 


Personliga klappar

PERSONLIG JULSTRUMPA TILL JULAFTONSMORGON

På NK Kids & Teens kan avdelningen hjälpa dig gravera personliga julstrumpor och tomtesäckar till barnen – eller kanske till husdjuret? 

GRAVYR PÅ JULKULOR

På NK Kids & Teens har du möjlighet att få din julkula personifierad. En omtänksam och uppskattad detalj med plats för namn, initialer eller ett kort personligt meddelande. 

Gravyr och brodyr på gåvor

Gör klapparna unika med en personlig gravyr eller brodyr på gosedjur, skönhetsprodukter, morgonrockar och pennor. 

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet