Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
jul på NK

Alla julens evenemang, mat och servicetjänster under samma tak

Vi hjälper dig med julbestyren i allt från gravyr på julklapparna till maten på julbordet. Under ett och samma tak ryms även Tomten och spännande evenemang och gästspel som gör den här julen till en helg att minnas. Välkommen till NK i Göteborg.

Upptäck julen på NK i Stockholm

i varuhuset

Tomten
Varje vecka fram till julafton finns Tomten på plats i varuhuset på Plan 2 för att ta emot önskelistor från alla barn.
ev
Missa inte vårt Luciatåg den 13 december och ta del av alla julens evenemang här.
lexington
På nyöppnade popup-avdelningen Lexington Man på Plan 2 hittar du de juligaste julklapparna till din pappa, man, son eller vän. Botanisera bland mysiga jultröjor, morgonrockar och inredningsdetaljer.

Smaka på julen

te konfekt

NK Te & Konfekt

Vårt omtyckta julkaffe är ett måste i december. Tillsammans med mustiga kryddor blir resultatet oemotståndligt juligt. Upptäck även vårt säsongsbaserade utbud av te som är en utmärkt gå bort-gåva till glöggfesten tillsammans med julens chokladpraliner och tryfflar. Välkommen till NK Te & Konfekt på Nedre plan för att botanisera bland välsmakande tesorter, choklad och kaffe i världsklass.

Swedish taste

Swedish Taste

På Swedish Taste på Nedre plan kan du njuta av fantastiska råvaror i vackra källarvalv från 1700-talet. Unna dig (och er) genom att boka in en lyxig festmåltid för hela familjen. Förutom lunch och middag hittar du även en champagne- och ostronbar där du lätt kan slinka in för lite matflärd under julshoppingen. Och om du föredrar att pausa först när du kommit hem kan vi varmt rekommendera Swedish Tastes lyxiga Gourmetkasse.

La belle

La Belle

Du behöver inte färdas långt för att smaka på spännande matkoncept under julledigheten. Det nya, franska brasseriet La Belle på Entréplan låter dig varva ner med en välförtjänt smakresa som för tankarna till ljumna, romantiska kvällar på rivieran. Här står klassiker som croque monsieur, bondsallad och moules marinières på menyn som variation till julmaten.

Suhshi

NK Sushi Takame

En lätt och fräsch lunch för att fylla på med energi hittar du hos NK Sushi Takame på Entréplan. Här kan du njuta av sushi och andra japanska delikatesser med noga utvalda råvaror.

Enklare shopping

PS
Vill du njuta av en god lunch eller ett glas bubbel i varuhuset medan NK Personal Shopping tar hand om julshoppingen? Låt våra shoppingexperter hjälpa dig med julklapparna under ett och samma tillfälle.
frakt
Du vet väl att du kan välja att hämta upp dina varor i varuhuset när du handlar online? På så vis kan du klicka hem dina julklappar i lugn och ro hemifrån. Du hämtar upp ditt onlineköp i NK Parkaden och kan välja att få julklapparna inslagna i vårt klassiska emballage. Som Nyckelkund får du alltid fri frakt och fria returer när du handlar online. Dessutom kan du alltid få dina varor hemkörda samma dag till ett fast pris (gäller för dig som bor i Storstockholm).
presentkort
Vårt uppskattade presentkort är en gåva som aldrig kan gå fel. NK Presentkort kan handlas både i varuhuset och online. Presentkortet är giltigt i två år, så mottagaren har gott om tid att upptäcka något som faller den i smaken.

ge bort en personlig gåva

brodyr
På NK Kids & Teens kan du få hjälp med brodyr och monogram på avdelningens produkter. Ge bort en mjuk snuttefilt, kläder eller gosedjur med ett broderat namn på. Som Nyckelkund får du din gåva personlig vid köp, utan extra kostnad.
julkula
Nu har julens Holiday Shop öppnat hos NK Kids & Teens på Plan 2. Här kan du beställa en personifierad tomtesäck eller julstrumpa med barnens namn på. Du kan även få julgranens finaste julkulor personifierade med text och val av färg. Som Nyckelkund ingår personifieringen på samtliga produkter, till ett värde av 99 kr. 
julstrumpa
En personlig julstrumpa med en gåva i på julaftons morgon skapar fina minnen år efter år. På NK Kids & Teens Holiday Shop kan du beställa en personifierad tomtesäck eller julstrumpa med barnens namn på. Som Nyckelkund ingår personifieringen på samtliga produkter, till ett värde av 99 kr.