Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Julklappar till henne

Spektakulär makeup, extravaganta accessoarer och modeklappar till henne. Här är gåvorna till flickvännen, frun, bästa vännen, systern, dottern, mamman eller vem du än vill ge uppskattade NK-klappar till. Kanske till dig själv? 

 

Julklappar till flickvännen

Med smycken, accessoarer, underkläder, hudvård, makeup och exklusiva dofter utlovar vi en julsuccé. Upptäck gåvor från varumärken som Mulberry, Chantelle och Sophie by Sophie att lägga under granen.

Julklappar till mamma

Skäm bort mamma med lyxiga dofter från franska diptyque eller plaggen hon inte unnar sig själv. Satsa på klassiska modevarumärken som Lexington för en garanterad succé på julafton.

Säsongens festbeauty

Satsa på makeup, hudvård och dofter som drar uppmärksamhet från dem runt omkring. Här är julens guide till en återfuktad bas, glödande nyårsmakeup och den sista touchen inför julfesten.

CHARLOTTE TILBURYS MAGISKA GÅVOUNIVERSUM

I år är alla välkomna till Charlotte Tilburys julfest med discoglamour, glittrande makeup och ett stjärnspäckat samarbete med Charlottes ikoniska vän Elton John. 

Julaskar & adventskalendrar

Unna dig själv eller någon annan en lyxig julkalender, full av beauty och makeup, från varumärken som Rituals, diptyque och Yves Saint Laurent. Upptäck även vårt utbud av juliga gåvoboxar och presentaskar.

Till hennes julstrumpa

Fyll julstrumpan med små och väl valda gåvor som sprider glädje på julaftonsmorgonen. Vem vill inte inleda dagen med en ny doft, accessoarer som passar julstassen eller lyxig beauty? 

Mjuka klappar att bära närmast huden

Under lediga dagar fortsätter vi gärna hela förmiddagen i samma outfit. Ladda batterierna inför det nya året iklädd en mjuk pyjamas, kimono och väldoft.

Gnistrande looks till säsongens fester

Till säsongens festliga tillfällen är det dags att plocka fram din inre maximalist. Hitta stilen och inspireras av stämningshöjande plagg att kombinera i oändlighet.

Klackarna i taket och värmande vinterskor

Vintern lockar fram vår önskan att skrida fram som om vi vandrade på mjukt varma kuddar. Men konsten att ta sig fram med stil kan även kräva ett par blankpolerade finskor för julens mer festliga evenemang.

Smycken och klockor som håller över tid

På NK Fine Jewellery & Watches hittar du klapparna från Omega, Tag Heuer och Ole Lynggaard Copenhagen som både är tidlösa och gör ett stort intryck.

Tindrande ögon med gåvor från BYREDO

Kliv in i BYREDOs förtrollande värld i jul. Oavsett om du vill ge hemmet en lyxig doft eller ge bort en gåva som garanterat blir uppskattad.

Säsongens festbeauty

Satsa på makeup, hudvård och dofter som drar uppmärksamhet från dem runt omkring. Här är julens guide till en återfuktad bas, glödande nyårsmakeup och den sista touchen inför julfesten.

Beautygåvor med strålande lyster

Upptäck beautyfavoriterna till familjens mest lysande stjärna. Vår guide till de mest omtyckta klapparna utlovar både glow, väldoft och fukt.

Väldoftande klappar under granen

Har du en doftkonnässör i familjen? En väl genomtänkt doft är en julklapp som visar på omtanke. 

Våghalsiga sportplagg och nystart runt hörnet

NK Sport har klapparna till skidbacken, fjällvandringen eller vad som än står på schemat i vinter. Lockas du mer av en hälsosam nystart hittar du allt för att komma igång med träningen och yogan här. 

Dekorera för julmagi 

Pynta fram den perfekta julstämningen med stämningsfulla inredningsdetaljer eller ge bort ikoniska dekorfavoriter som går hem oavsett vem du ger klappen till.

Duka upp till magisk jul- och nyårsfest

Oavsett om du vill att dina gäster ska kliva in i en riktig Fanny-Alexander-jul med traditionsenlig dukning eller en sprakande nyårsmiddag hittar du allt du kan tänkas behöva här.

Julklappar till mästerkocken

Hos oss hittar du klapparna  till såväl hemmakocken som bakgourmanden och delikatessälskaren – och allt däremellan.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet