Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Hero

BULGARI. Armband Serpenti Viper i 18 karat vitt guld med 3, 04 karat diamanter, 456 00 kr. Armbandsur Serpent Tubogas Quartz i 18 karat rosa guld med runda brilliantslipade diamanter, 452 000 kr. BOUCHERON. ÖRHÄNGEN SERPENT BOHÉME I 18 KARAT GULD OCH 48 RUNDSLIPADE DIAMANTER, TOTALT 0,98 KARAT, 136 000 KR. RING SERPENT BOHÉME I 18 KARAT GULD OCH 16 RUNDSLIPADE DIAMANTER, TOTALT 0,66 KARAT, 122 500 KR. NK FINE JEWELLERY & WATCHES I STOCKHOLM, ENTRÉPLAN. NK Fine Jewellery & Watches i Stockholm, Entréplan.

Gnistrande smycken och klockor som håller över tid

Klockor och vackra smycken sätter guldkant på en hel look. Unna någon du vill skänka lite extra omtanke en gåva som håller i generationer. På NK Fine Jewellery & Watches hittar du klapparna från Omega, Tag Heuer, Jaeger LeCoultre, Bulgari, Boucheron, Engelbert och Ole Lynggaard Copenhagen som både är tidlösa och gör ett stort intryck. Här är vår gåvoguide.

 

Ole Lynggaard Copenhagen fyller 60 år i år – kanske är det dags att investera i ett av deras tidlösa mirakel? Ett lekfullt halsband av graderade färskvattenspärlor och evil eye i 18 karat guldinfattning eller något ur Funky Stars-serien med sina coola stjärnmotiv? Eller en ring ur Snake-kollektionen med stor, unik söderhavspärla?

Det är ju det som är så fantastiskt med smycken, att de är intimt personliga för bäraren. De förändrar dessutom omedelbart din outfit, oavsett om du väljer att kombinera dem med jeans eller festblåsa, något som på så sätt förnyar din redan befintliga garderob. 

Att smycken är något alldeles särskilt är något som svenska Engelbert också vet, titta bara på utsökta armbandet Absolutely Knot, där en knut får symbolisera såväl kärlek som beständighet. Just denna version kommer i 18 karat guld infattat av tre carat diamanter. Som gåva är smycken nämligen svåra att slå: personliga, för evigt och underbart vackra.

bild

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Örhänge Funky stars i 18 karat guld och 0,99 karat diamanter, 109 500 kr. Örhänge Funky stars i 18 karat guld och 0,24 karat diamanter, 61 500 kr. Ring Snakes i 18 karat guld och 0,08 karat diamanter och söderhavspärla, 104 550 kr. Pärlhalsband av graderade färskvattenspärlor och Evil eye i 18 karat guldinfattning, 36 500 kr. ENGELBERT. Armband ABSOLUTELY KNOT BANGLE FULL PAVÉ i 18 karat guld och 3 karat diamanter, 139 500 kr. NK Fine Jewellery & Watches i Stockholm, Entréplan.

bild

JAEGER LECOULTRE. Armbandsur Reverso Tribute Silvered, 290 000 kr. TAG HEUERER. Armbandsur Carrera Date med djupblå urtavla, 35 600 kr. OMEGA. Speedmaster Moonwatch med grön urtavla, 549 800 kr. NK Fine Jewellery & Watches i Stockholm, Entréplan.

En väl vald klocka är en av de finaste presenterna man kan ge och få. Det är en present man bär med sig varje dag och som någon gång kanske kan bli en gåva till ens barn eller barnbarn. Dessa tre klockor är som små underverk på din handled.

Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute är inspirerad av de första Reverso-modellerna från 1930-talet med dessas art déco-linjer. Det är en klocka som vrids upp för hand och den visar samtidigt på det schweiziska företagets savoir-faire: som den separata, lilla sekundvisaren. Enbart 7,56 mm tjock är den förvånansvärt nätt, men ändå får fler än 50 beståndsdelar plats. 

Tag Heuer Carrera 36mm är en automatisk klocka för den lite mer sportigt lagda kvinnan, klassiskt elegant och med en funktionell design. Carrera-serien är ikonisk och här lyckas Tag Heuer balansera den motorsportsinspirerade designen och feminina detaljer: en vackert djupblå urtavla, visare i 18k guldplätering och stålarmband.

För en klocka som är lika lyxigt designad som den är legendarisk, välj den makalösa Omega Speedmaster Moonwatch i 18k guld och med grön urtavla. Modellen har varit med under alla sex amerikanska månlandningar och drivs av Omegas Co-Axial Master Chronometer Calibre. Det är klockan för den som bara kan tänka sig det bästa.


Utforska julklappstips

Upptäck alla julklappstips

Gnistrande beauty, magisk dekor, förtrollande mode och våghalsiga sportplagg. 

Julklappar till henne

Spektakulär makeup, extravaganta accessoarer och modeklappar till henne. 

Julklappar till honom

En skräddarsydd kavaj, skjorta och kostym – eller kanske klappar hans hjärta lite extra för hudvård eller matlagning? 

Till de små

Fyll tomtens säck med älskade leksaker som lockar fram både tindrande ögon och leklust. 

Makeup, hudvård och förtrollande dofter

Ge bort en gåva som får huden att stråla, väldoftande parfym eller ett lyxigt läppstift. 

Presentkort

Låt mottagaren få välja själv

Ett NK Presentkort är den perfekta gåvan till den som vill välja själv. Våra presentkort finns att köpa hos NK Kundservice i varuhuset och online. 

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet