Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kapitel 4

Bild

Vid foten av backen hoppade de ur släden. Julia var tvungen att kväva ett skratt, för alla djuren – utom grodan så klart – såg så tilltufsade och rufsiga ut efter den våghalsiga turen. En parant pingvin betraktade dem roat. Hon hade en spektakulär makeup och extravaganta, färgstarka accessoarer på sig. På en skylt vid en gran bakom henne stod det ”Zsa Zsas Beauty-Zsalong”. Hon var en riktig beautypingvin! 

Zsa Zsa, som pingvinen hette, skrattade och sa att sådär oborstade kunde de absolut inte se ut om de skulle träffa jultomten. Hon försvann ett kort tag och kom sedan tillbaka med famnen full av stylingprodukter, kammar och borstar – nu skulle rufset bort! Zsa Zsa hade också plockat med sig en lyxig kräm till Gizal, som hon tyckte såg lite torr ut. 

– Grodor måste alltid tänka på att återfukta huden, speciellt i kallt väder, använd denna morgon och kväll, förklarade hon vänligt för Gizal. Julia la först nu märke till en öppning i skogen. Jultomtens förtrollade och fantastiska slott – ett palats av is och snö – låg precis där skogen tunnades ut. 

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet