Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kiton

Kiton står för elegans, exklusivitet och kvalitet. Bli inspirerad av det italienska modet, livsstilen och en passion som drivs av skapandet för de handgjorda plaggen.

7 produkter

Kiton låter dig kliva in i en värld av sofistikerad elegans och överlägsen exklusivitet. Alla kläder från Kiton är en hyllning till det italienska modet och livsstilen, och tillverkas för hand med ett öga för detaljer. Utforska herrmode från Kiton här hos oss på NK.

Italienskt herrmode som skapas för hand av experter

Kiton grundades år 1956 av Ciro Paone i Napoli, Italien, och är synonymt med exceptionell kvalitet och elegans. Varumärket är ett praktexempel för italienskt mode och hantverkstradition. De erbjuder en imponerande kollektion av herrkläder som omfattar allt från smakfulla kostymer och kavajer till avslappnade skjortor och accessoarer. Målgruppen är den moderna gentlemannen som uppskattar lyxiga och bekväma plagg som håller länge. Varje plagg skapas med ett öga för detaljer och är resultatet av handarbete som har gått i arv i generationer.

Manuellt arbete och hantverk har på senare tid blivit alltmer uppskattat. I Italien har detta dock alltid varit av stor betydelse. Hantverkstraditionen i Italien är en av många anledningar till att familjeföretaget Kiton har kommit att bli så känt. Italienska skräddarmästare har förmedlat sina hantverkskunskaper i flera århundraden och blivit specialister inom sina områden. Kiton är ett lysande exempel på detta unika arv, då varumärket skapar alla sina kläder för hand. När du bär ett plagg från Kiton upplever du dels hög komfort, och dels att plagget formar sig elegant efter just din kropp.

Köp skor och kläder från Kiton hos oss på NK

Hos oss på NK kan du välja från en omfattande kollektion av såväl klädesplagg som skor från Kiton. Du finner till exempel mängder av snygga vardagsplagg för alla årstider. Kiton är bland annat kända för sina sköna, casual skjortor av mjuka material som passar perfekt för vardagen och avslappnade sammankomster. Missa inte heller varumärkets stora utbud av långärmade tröjor av lyxig kashmir som bidrar med både värme och stil under hösten, samt vinterjackorna av dun. Dessa håller dig varm även under de kallaste månaderna utan att kompromissa med stilen.

För varmare dagar erbjuder varumärket även T-shirts av mjuk bomull för en bekväm och avslappnad look. För en stilfull men ändå avslappnad outfit kan du matcha din T-shirt med chinos eller jeans, samt ett par av varumärkets många sneakers. En T-shirt kan även kläs upp med klassiska oxfordskor och kavaj. För finare tillfällen erbjuder vi även kostymer från Kiton – tillgängliga i både enkel- och dubbelknäppt modell samt olika tjocklekar för att passa olika säsonger.

Filter