Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OSA TILL NYCKELKVÄLL DEN 25/4 I STOCKHOLM & GÖTEBORG

Just nu går det inte att shoppa online på grund av underhåll av nk.se. Återkom inom kort för att återuppta din shoppingupplevelse hos oss. Planerat till 23:00 - 05:00.

Château 40 år champagneskål klar 35 cl

649 kr
Champagneskål från Bertil Vallins klassiska Château-kollektion för Kosta Boda som 2021 firar 40 år. Glasen i Château-serien är var...
Läs mer
Färg: Klar
Storlek: Välj en storlek
Hitta i varuhus
Säljs av: NK KÖK & DESIGN

Skötselråd

Leveransinformation

Hitta i varuhus

Champagneskål från Bertil Vallins klassiska Château-kollektion för Kosta Boda som 2021 firar 40 år. Glasen i Château-serien är varsamt framtagna via ett samspel mellan de främsta experterna på Kosta Bodas glasbruk. I processen att gå från varm, smält glasmassa till färdigt glas har glasbrukets allra främsta anfångare, uppblåsare, glasmästare, benmakare och slipare arbetat tillsammans för att skapa ett unikt och kvalificerat hantverk som står sig i tiden. Château-glasen karaktäriseras av sina vackert vridna kupor som med sitt speciella mönster reflekterar ljus för att skapa en exklusiv upplevelse varje gång de används. Kosta Boda är ett av världens ledande namn inom glaskonst. Här har teknik och glasblåseri förfinats sedan 1742 i hjärtat av de småländska skogarna, och Kosta Bodas konstnärer och designers är några av de mest erkända i hela världen för sin expertis. Lusten att utforska glasets möjligheter är det som binder de samman och i hyttan på Kosta Glasbruk jobbar de sida vid sida med glasarbetarna för att ta fram spännande former och att göra nya idéer till verklighet. Kosta Bodas glas unika utstrålning ger varje rum en ny identitet utan dess like.
  • Vackert coupeglas från Bertil Vallins hyllade Château-serie
  • Unikt vridet mönster som reflekterar ljus
  • Volym: 35 cl
  • Handdisk

Du kanske också gillar

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet