Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Moncler varumärkesbild

Moncler

Moncler grundades 1952 i Monestier-de-Clermont nära Grenoble i Frankrike. Under årens lopp har Moncler kombinerat stil och teknisk forskning med hjälp av experter anknyta till bergsvärlden. De högteknologiska ytterplaggen som blivit Monclers signum klarar därför de extremaste värdeförhållandena samtidigt som de är moderiktiga för livet i stan.

149 produkter

 Moncler grundades 1952 i Monestier-de-Clermont nära Grenoble i Frankrike. Under årens lopp har Moncler kombinerat stil och teknisk forskning med hjälp av experter anknyta till bergsvärlden. De högteknologiska ytterplaggen som blivit Monclers signum klarar därför de mest extrema väderförhållanden, samtidigt som de är moderiktiga för livet i stan.

EXKLUSIVT VARDAGSMODE FÖR HERR FRÅN MONCLER

Varumärket Moncler grundades i Frankrike 1952, av de två franska bergsbestigarna René Ramillon och André Vincent. Själva namnet är en sammanslagning av Monestier-de-Clermont, byn där det som i dag kommit att bli ett världsledande modemärke inom sin genre, grundades.

Med ett ben starkt förankrat i de franska alperna och ett planterat i urban citymiljö, har Moncler skapat sig ett namn inom funktionellt sport- och vardagsmode, med en lyxig touch. Detta är märket för dig som älskar såväl cityhäng, som aktiva dagar i backen eller utomhus. I Monclers kläder för herr kan du leva aktivt – utan att göra avkall på vare sig unik, stilsäker eller exklusiv design.

MONCLER – KLÄDER MED FUNKTION OCH LYXIG KVALITET I FOKUS

Quiltade dunjackor, glansiga ytor och vändbara, exklusiva textilier. Det är bara några av de många detaljer du hittar i Monclers klädkollektioner för herr. Här kombineras funktionella material, utformade för att prestera i extrema väder, med genomtänkta snitt och design av högsta modegrad. Monclers kläder för män är verkligen definitionen av mångsidighet.

På NK har vi ett brett sortiment av Moncler-kläder. Här kan du köpa allt från snygga kepsar eller mössor, till en Moncler-jacka eller Moncler-väst. Eller varför inte spana in en sportig Moncler-tröja eller trendiga Moncler-skor för herr? Givetvis hittar du även riktigt ikoniska plagg hos oss, såsom en snygg och kvalitetssäker Moncler-dunjacka eller -väst.

Självklart hittar du hos oss på Nordiska Kompaniet även den ikoniska lyxkollektionen Moncler Grenoble.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet