Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Moncler

Moncler är det stora franska modemärket, från den lilla bergsbyn i Alperna. Känt för exklusiva dunjackor, sportkläder och klassiskt skidmode – med en modern twist. Direkt från snöklädda backar, till innersta city. Upptäck vårt handplockade sortiment av Moncler-kläder, här på NK.

 

85 produkter

Exklusivt vardagsmode från Moncler på NK

Varumärket Moncler grundades i Frankrike 1952, av de två franska bergsbestigarna René Ramillon och André Vincent. Själva namnet är en sammanslagning av Monestier-de-Clermont, byn där det som i dag kommit att bli ett världsledande modemärke inom sin genre, grundades.

Med ett ben starkt förankrat i de franska alperna och ett planterat i urban citymiljö, har Moncler skapat sig ett namn inom funktionellt sport- och vardagsmode, med en lyxig touch. Detta är märket för dig som älskar såväl cityhäng, som aktiva dagar i backen eller utomhus. I Monclers kläder kan du leva aktivt – utan att göra avkall på vare sig unik, stilsäker eller exklusiv design.

Moncler – kläder med funktion och lyxig kvalitet i fokus

Quiltade dunjackor, glansiga ytor och vändbara, exklusiva textilier. Det är bara några av de många detaljer du hittar i Monclers klädkollektioner. Här kombineras funktionella material, utformade för att prestera i extrema väder, med genomtänkta snitt och design av högsta modegrad. Monclers kläder för kvinnor och män är verkligen definitionen av mångsidighet.

På NK har vi ett brett sortiment av Moncler-kläder. Här kan du köpa allt från en snygg Moncler-keps eller -mössa, till Moncler-sweatshirts, -pikéer och -jackor. Eller varför inte spana in en sportig Moncler-tröja för herr eller trendiga Moncler-skor? Givetvis hittar du även riktigt ikoniska plagg hos oss, såsom en snygg och kvalitetssäker Moncler-dunjacka eller -väst.

  • Kategori

  • Kön

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Storlekar för herr

  • Storlekar för herrskor

  • Storlekar för accessoarer