Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Moschino

Från stilrena basplagg med enkla logotyper, till färgsprakande mönster och excentriska tryck. Moschino är det italienska lyxmärket som inte räds att ta ut svängarna och gå sin egen väg. Upptäck NK:s handplockade sortiment av Moschino-kläder.

 

8 produkter

Handla dina Moschino-kläder på NK

Moschino grundades på 1980-talet i den italienska staden Milano – även känt som Italiens motsvarighet till Paris. Bland våra världsledande modehus räknas därför detta designermärke ännu som en ungdom. Ett som dessutom många gånger fått utstå hård kritik för sina – ofta okonventionella – designval. Men trots det har Moschino slagit sig in bland toppen av modehus.

I dag har varumärket blivit vida känt för sitt färgstarka formspråk och för sitt kompromisslösa sätt att bryta mot gamla oskrivna moderegler. På NK har vi samlat ett brett sortiment av populära plagg som stilrena Moschino-t-shirts, -hoodies och -accessoarer, till flera av märkets sneakers och visuellt mer högljudda kreationer för både herr, dam och barn.

Moschino – färgsprakande och lyxigt

Om det är en sak som är synonymt med Moschino, så är det förmågan att kombinera lekfulla mönster och livfulla nyanser, med snitt som får deras kläder att kännas både lyxiga och tidlösa.
Hitta en snygg present till någon du tycker om, komplettera basgarderoben med en trendig Moschino-tröja eller Moschino-hoodie. Eller varför inte välja ett färgstarkt statement piece som verkligen drar blickarna till sig?

För personen som är lika kompromisslöst orädd och cool som Moschino, finns det tveklöst massor av lyxig och spännande design att välja bland. Tigerrandiga byxor, gyllene logotyper, läckra läderjackor och klargula Moschino-sweatshirts är bara början.