Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rörstrand

77 produkter

Duka med Rörstrand-porslin som i flera hundra år satt en guldkant på såväl vardagsfrukostar som festmåltider. Hos oss på NK kan du utforska en stor kollektion av designprodukter från svenska Rörstrand, som är kända för sina gedigna hantverkstraditioner och tidlösa design.

Rörstrand – porslin som tagit en plats i svensk designhistoria

Varumärket Rörstrand grundades år 1726 på Rörstrands slott i Stockholm. Under de senaste tre seklerna har företaget genomgått en fantastisk resa, och upprätthållit sitt goda rykte för kvalitet och gediget hantverk. Idag är Rörstrand den äldsta porslinstillverkaren i Sverige och förknippas inte bara med sin långa historia inom branschen, utan även med innovativ design. Målet med Rörstrands porslinsprodukter är att berika människors liv genom att förenkla vardagen på olika sätt, men också sprida glädje och trivsel. Serviserna från varumärket går i arv, blir klassiska släktklenoder och symboliserar en tidlös skönhet som kan överleva i generationer. Rörstrand är med andra ord mer än bara porslin – det är en del av Sveriges kulturella och konstnärliga arv.

Funktionella produkter som tillverkas i trygga miljöer

Rörstrand är en del av Fiskars-koncernen, som är känd för sitt hållbarhetstänk. I samarbete med Fiskars är Rörstrand dedikerade till att ha säkra arbetsförhållanden under sin tillverkning. Respekt och värdighet gentemot såväl arbetare som miljö står i fokus under hela processen. 

Rörstrands produkter är tillverkade av det finaste porslinet, och gjorda för att hålla i flera generationer. Trots detta är det en god idé att ta hand om produkterna på bästa sätt för att bevara deras kvalitet så länge som möjligt. Du kan till exempel vara försiktig när du staplar Rörstrand-tallrikarna, och gärna använda spolglans när du rengör produkterna i diskmaskinen. Detta ger en tåligare yta som minskar risken för repor.

Investera i Rörstrand hos oss på NK

Hos oss på NK finner du en stor samling av Rörstrands eleganta och funktionella produkter. Sortimentet inkluderar allt från tallrikar till kaffekoppar, skålar, serveringsfat och dekorativa detaljer. Vi erbjuder flera av Rörstrands mest populära kollektioner. Swedish Grace-serien är en stilren och tidlös designklassiker som efter nästan 100 år fortfarande är en av varumärkets mest älskade serier. De olika delarna erbjuds i flera färgnyanser för att tillgodose alla preferenser. En annan populär kollektion är Mon Amie som lanserades år 1952. Mon Amie-serien består av en rad olika porslinsprodukter som pryds av en enkel men ikonisk blomma i blå kulör. Upptäck hela utbudet från Rörstrand hos oss på NK – antingen online eller i våra varuhus.

 • Kategori

 • Varumärken

 • Avdelning

 • Färg

 • Prisgrupper

 • Storlekar för heminredning

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

 • Ta del av ditt digitala medlemskort
 • Få tillgång till personliga erbjudanden
 • Upplev nya och aktuella förmåner
 • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
 • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet