Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dubbla Poäng 24 mars–2 april. Läs mer och bli Nyckelmedlem här.

Doftljus & Rumsdoft

Sätt en extra lyxig guldkant på tillvaron med en härlig rumsdoft. Köp rumsdoft online här på NK – och upptäck vårt sortiment av exklusiva doftsprayer, doftljus och andra slags rumsdofter. Välj bland mjuka toner av vanilj, sensuell jasmin eller kanske elegant sandelträ?

Ljus & Rumsdoft

200 produkter

 

Inbjudande atmosfär med doft för hemmet

Dofter har förmågan att framkalla starka känslor i oss. Kanske har du upplevt hur en viss doft fört dig till minnet av Mallorcas sommarkvällar, din första kyss eller barndomens utflykter med farfar? Med rumsdoft kan du skapa en inbjudande atmosfär i hemmet som stimulerar dina sinnen och ökar välbefinnandet, samtidigt som fina behållare blir trevliga inredningsdetaljer.

Tänk dig att, efter en lång och stressig dag, slå dig ner i favoritfåtöljen och sluta ögonen en kort stund. I rummet förnimmer du en mjuk doft av vanilj och mysk, som får dig att dra en djup suck av välbehag. Visst låter det ändå ganska härligt?

Köp rumsdoft online i olika utföranden

Det finns många olika sätt att doftsätta ett hem på – från mysiga doftljus, till lyxiga doftsprayer, doftstickor och dekorativa diffusers. Doftljus är ett perfekt alternativ för dig som gärna ökar mysfaktorn med levande ljus. Med en doftspray kan du snabbt fräscha upp både rum och textilier. Vill du ha en rumsdoft som sprids automatiskt i rummet? Då är en elektrisk diffuser något för dig – bara att plugga in direkt i vägguttaget.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Storlekar för heminredning

Logga in