Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Smink för Fransar & Bryn

Drömmer du om vackert inramade ögon, med välformade ögonbryn och långa, voluminösa fransar? Hos oss på NK hittar du ett noga utvalt sortiment av ögonbryns-smink, primers och mascaror – givetvis från populära och exklusiva skönhetsmärken.

262 produkter

Välskulpterade ögonbryn med smink

Smala, tjocka, välplockade eller naturliga. När det kommer till ögonbryn har trenderna varierat från år till år. Men en sak kan vi i alla fall säga säkert – inget ger ditt ansikte så mycket karaktär och inramning, som dina ögonbryn. Kanske är det därför inte så konstigt att brynen är en ständig snackis inom skönhetsvärlden och att ögonbryn-makeup alltid är under utveckling.

Hur du väljer att måla dina ögonbryn och vilka produkter du gillar att använda är dock högst personligt. Kanske tycker du att det blir snyggast att sminka ögonbrynen med en välvässad penna? Eller föredrar du kanske ögonbrynsskugga eller en fixerande gel, som ger illusionen av extra fylliga bryn? Oavsett vilket finner du det du behöver hos oss, i vårt sortiment av skönhetsfavoriter för ögonbryn.

Oemotståndliga ögonfransar med smink

Även dina ögonfransar påverkar utseendet drastiskt. Säkert har du själv upplevt hur du ser mer vaken ut, bara du får lite färg på fransarna? Men medan vissa människor har välsignats med voluminösa, långa ögonfransar redan från födseln, får andra acceptera att det krävs smink för att sätta den där filmstjärnelooken med fladdrande fransar. 

Det finns ett enormt utbud av olika mascaror på skönhetsmarknaden. Detsamma gäller formen på mascaraborsten. Hos oss på NK hittar du makeup för ögonfransar som är volymgivande, separerande, förlängande och formande.

Primers och serum – för fylligare bryn och fransar

Ångrar du att du i tonåren plockade dina ögonbryn för hårt? Eller känner du att dina ögonfransar blivit sköra eller glesare med åren? Oroa dig inte – i dag finns det många bra vårdande serum och primers för bryn och fransar.

En primer ger en bättre grund innan du ska måla dina ögonbryn eller ögonfransar med smink. Ett bra ögonfransserum eller ögonbrynsserum däremot, hjälper till att stärka och reparera tillväxten hos hårstråna. Det är en bra produkt för dig som önskar fylligare, längre och tätare bryn och fransar.

Filter