Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ögonmakeup

Glittrig ögonskugga, klassiska måsvingar eller volymgivande mascaror som ger intrycket av större ögon? Här på NK hittar du ett brett sortiment av smink för ögon, med produkter från flera populära märken. Mascaror, eyeliners och ögonskuggor i olika nyanser – vad söker du?

706 produkter

Ögonmakeup för alla tillfällen

Det sägs att ögonen är själens spegel – inte är det då så konstigt att du vill framhäva dem. När det kommer till smink för ögon, finns det ett enormt utbud. Från hundratals olika slags mascaror med egenskaper som förlängande, separerande och volymgivande, till ögonskuggor och kajaler i alla tänkbara färger.

Kanske är du personen som föredrar en subtil inramning av dina ögon? Eller så är du typen som älskar att experimentera med färg och dramatisk ögonmakeup, både till vardags och fest? Oavsett vem du är och hur du gillar att sminka ögonen, så är i alla fall en sak säker – här hos oss på NK hittar du allt du behöver när det kommer till smink för ögon.

Vattenfast smink för ögon

Vill du ha en look som håller hela dagen – även under pollensäsongen eller på stranden? Satsa då på vattenfast smink för ögonen. Vattenfasta ögonprodukter finns det många av, både vad gäller mascaror, ögonpennor och eyeliners. Allt som oftast är dessa baserade på vattenfria oljor och silikon, för att vara vattenresistenta och även tåla svett.

Vattenfast ögonmakeup är extra fördelaktigt för dig med känsliga ögon, som lätt börjar rinna. Låt stark sol, hård vind, regn och tårar få härja fritt – din ögonmakeup kommer i alla fall sitta på plats. 

Filter