Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SMEG

15 produkter

Investera i funktionella och stilfulla Smeg-köksmaskiner hos oss på NK. Smeg kombinerar italiensk design med teknisk innovation för att skapa produkter som inte bara underlättar dina sysslor i köket, utan också förgyller din inredning.

Smegs köksmaskiner – funktion och stil i ett

Smeg är ett ikoniskt varumärke som uppskattas av såväl hemmakockar som professionella kockar världen över. Denna exklusiva tillverkare är mest känd för sina eleganta och högkvalitativa köksmaskiner, som lätt kan kännas igen på den stilrena men ändå retroinspirerade designen. Varumärkets olika produkter sträcker sig dessutom bortom den tekniska aspekten för att bli en del av din köksinredning. Det här har gett Smegs köksmaskiner en stark varumärkesidentitet och global popularitet.

Sortimentet från Smeg innehåller vattenkokare, kaffebryggare, brödrostar, mixers och mycket mer. Samtliga produkter är skapade med stöd från internationellt kända designers och arkitekter, och tillgodoser alla nödvändiga krav för avancerad teknik och ett modernt boende. Med en köksmaskin från Smeg kan du helt enkelt vara säker på att den når upp till en hög standard när det kommer till såväl hållbarhet som säkerhet som energieffektivitet. Tack vare dess snygga design kan du även låta din maskin stå framme på köksbänken hela tiden, och på så vis spara utrymme i köksskåpen.

Utforska Smegs stora kollektion hos oss på NK

Hos oss på NK finner du ett brett och varierat sortiment av Smeg-köksmaskiner. En av de mest populära produkterna från varumärket är blendern, som med enkelhet låter dig blanda ihop allt från smoothies till barnmat och soppor. Smegs eleganta vattenkokare passar perfekt för såväl te som snabbnudlar, medan Smeg-brödrosten är ett oumbärligt tillbehör till både vardags- och helgfrukosten. En Smeg-kaffebryggare låter dig brygga det perfekta kaffet med varierande svårighetsgrad och styrka. Missa inte heller Smegs utbud av multifunktionella köksmaskiner. Dessa klarar av att knåda bulldeg på ett enastående sätt, men också vispa äggvitor och grädde.

Utforska det stora utbudet av Smeg-köksmaskiner här på NK och välj från ett brett spektrum av färgnyanser. Här finns maskiner i neutrala kulörer som krämvitt och grått, men också i utstickande färger som rött eller gult. Oavsett om du föredrar en subtil touch eller en färgglad look erbjuder vi den perfekta Smeg-köksmaskinen för dig. Välkommen att genomföra ditt köp online eller i våra varuhus redan idag.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet