Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Simkläder Dam

Letar du efter en snygg simbaddräkt? I denna kategori har vi på NK samlat vårt utvalda sortiment av simkläder för dam. Här hittar du modellerna för dig som gärna vattengympar, motionssimmar eller helt enkelt gillar simkläder som sitter på plats.

Badmode

40 produkter


NK:s simkläder för dam

Finns det något mer irriterande än badkläder som skaver, sitter för löst eller åker ner när du motionssimmar? Antagligen inte. Att vara aktiv i vattnet kräver helt enkelt bra simkläder med rätt passform. Det gäller oavsett om du går på vattengympa på den lokala simhallen, motionssimmar längder i poolen eller gärna startar sommardagen med hundra meter bröstsim i sjön.

För att du ska få den ultimata upplevelsen i vattnet har vi på NK samlat ett noga utvalt sortiment av snygga simkläder för dam. Här hittar du sportiga modeller där varje detalj är noga genomtänkt – från benens skärning, till axelbanden och materialen. Allt för att du ska få en så perfekt passform som möjligt, så att du bekymmerslöst kan njuta av varje simtag.

Hur ska en simbaddräkt sitta?

När det kommer till en simdräkt för dam, är passform a och o. En bra simbaddräkt ska vara mycket hudnära och sitta tight mot kroppen. Detta eftersom du inte vill att den samlar vatten eller skapar luftbubblor. Men samtidigt är det viktigt att den varken skaver eller gör det svårt för dig att ta ut dina rörelser.

För att uppfylla dessa kriterier är simkläder för dam ofta designade med hög benskärning. Men det finns också modeller vars ben går ner en bit på låren. En bra simbaddräkt för dam har också en hög halsringning – och ofta även support för bysten. En sak att komma ihåg är att simdräkter med korsade axelband bak på ryggen är att föredra om du gärna ägnar dig åt crawlsim.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar