Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningsbyxor & Träningsshorts Dam

Bekväma, smidiga och snygga – bra träningsbyxor ska uppfylla många kriterier. Här har vi på NK samlat våra träningsbyxor för dam från många populära märken. Fodrade tights för vinterlöpning, vattenavvisande skidbyxor eller korta gymshorts – vilka slags träningsbyxor för dam behöver du?

Byxor & Shorts

92 produkter


NK:s snygga träningsbyxor för dam

Att vara mitt i ett träningspass och plötsligt känna hur byxorna skaver, stramar på fel ställen eller är alldeles för varma – det är ingen angenäm känsla. Det spelar ingen roll vilken slags aktivitet du ägnar dig åt. Träningsbyxor ska vara bekväma och funktionella. De ska vara sköna att bära och sköna att röra sig i. Sen skadar det givetvis inte om de är snygga och trendsäkra också.

Träningsmode har utvecklats starkt under de senaste åren. Därför hittar du ett stort och variationsrikt utbud av trendiga träningsbyxor för dam i vårt sortiment. Från klassiska tights med hög eller låg midja, till snygga skidbyxor och vida träningsbyxor för dam. Välj bland massor av kulörer, modeller och flera av våra mest populära märken.

Träningsbyxor för dam – så väljer du rätt

Osäker på vilka slags träningsbyxor för dam du ska köpa? Börja med att utgå från vilken typ av idrott eller aktivitet du ska utföra. Ska du hänga i skidbacken eller på gymmet? Golfa med kollegorna, yoga eller löpträna utomhus? Svaret kommer onekligen avgöra vilken typ av träningsbyxor och funktionella detaljer just du ska titta närmare på.

För inomhusträning är tunna träningsbyxor för dam populärt. I ett gym eller på gruppass blir det ofta varmt, därför är det fördelaktigt med snabbtorkande träningsbyxor som håller dig sval. Om du däremot gärna löptränar eller powerwalkar året runt, då kan det vara värt att investera även i varma, fodrade träningsbyxor för dam. Titta gärna också efter detaljer som fickor, dragsko i linningen och reflexer om du har för vana att träna utomhus.

Våra träningsshorts för dam

För sommarträningen, golfrundan eller styrketräningen på gymmet är korta träningsshorts en favorit för många. Här får du maximal rörelsefrihet och härlig svalka. Dessutom är träningsshorts för dam både trendigt och snyggt. På NK har vi ett brett sortiment även av snygga träningsshorts för dam i flera olika stilar och modeller.

Träningsshorts för dam med hög midja är både smickrande och bekvämt. Särskilt för dig som uppskattar det extra stödet de bidrar med eller gärna yogar i korta tights. Ska du ut och springa kanske du föredrar träningsshorts med fickor för dam, där du kan stoppa nycklarna eller mobilen medan du tränar.

 • Kategori

 • Varumärken

 • Avdelning

 • Färg

 • Prisgrupper

 • Sport

 • Storlekar för sportartiklar

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

 • Ta del av ditt digitala medlemskort
 • Få tillgång till personliga erbjudanden
 • Upplev nya och aktuella förmåner
 • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
 • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet