Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningsjackor & Träningsvästar Dam

Förbered dig för utomhusaktiviteter oberoende av säsong. Hos oss på NK hittar du ett stort utbud av säsongens snyggaste träningsjackor för dam. Lång, vadderad eller vindtät träningsjacka för dam? Utgå från dina behov och hitta din nya favorit hos oss.

Jackor & Västar

62 produkter


Snygga träningsjackor för dam hos NK

Powerwalks i parken, löprundor på elljusspåret eller långpromenaden i city med barnvagnen i hand. Älskar du att träna eller aktivera dig utomhus, oavsett tid på året? Då vet du hur skönt och praktiskt det kan vara med ett extra, skyddande lager ibland. Med en snygg träningsjacka för dam är du redo för utomhusaktivitet, oavsett väder och vind, samtidigt som du håller stilen.

På NK har vi samlat ett stort och brett utbud av träningsjackor och träningsvästar för dam, från många av våra mest uppskattade modemärken. Här kan du välja bland våra mest sportspecifika träningsjackor för dam, för exempelvis löpning eller cykling, såväl som moderiktiga hybridjackor som även kan bäras till jeans och sneakers.

Till varje säsong finns en träningsjacka & träningsväst för dam

I vårt nordiska klimat är vi inte garanterade stabilt väder – ens på sommaren. Helt plötsligt slår det om till regn eller kraftig blåst när du minst anar det. Och så står du där. Blöt och huttrandes, lite för långt hemifrån för att det ska vara bekvämt. Med en bra träningsjacka för dam, anpassad efter aktivitet och säsong, slipper du de besvären. Istället kan du njuta fullt ut av din tid ute i naturen eller på löpspåret.

Under vår- och sommarhalvåret klarar du dig ofta med en tunn träningsjacka för dam, alternativt en tunn vindjacka till träning för dam. Många tunna vindjackor är ofta även vattenavvisande – vilket kan vara en trevlig fördel en svensk sommar. För dig som söker en träningsjacka så att du kan fortsätta vara aktiv i vinter, rekommenderar vi en tjockare, fodrad träningsjacka för dam.

När passar en träningsväst för dam?

När graderna börjar krypa neråt eller i en övergångsperiod kan en träningsväst för dam vara just det du behöver för att hålla en lagom kroppstemperatur. Men det kan också vara det perfekta valet under löprundan, om du tycker att en vanlig löparjacka för dam blir för varm. En träningsväst värmer större delen av din överkropp, samtidigt som du får fullgod rörlighet och gott om ventilation.

Hos oss på NK hittar du träningsvästar för dam i flera fina och stilsäkra modeller. Tjocka och värmande i dun, såväl som sköna träningsvästar i fleece eller syntetmaterial. Välj det just du behöver, utifrån aktivitetsnivå och behov.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar

Logga in