Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tennisklänningar & Träningskjolar Dam

Vem har sagt att bara ben på träning måste vara detsamma som att bära shorts? Gör som flera av de stora stjärnorna – träna i klänning eller kjol. Spana in de snygga tennisklänningar och träningsskjolar vi på NK handplockat till vårt sortiment.

4 produkter


Träna i tennisklänning eller träningskjol från NK

Det må ha varit på tennisplanen vi såg dem först. De vippiga små klänningarna och kjolarna som så starkt kommit att förknippas med tennissporten. Men på senare år har detta feminina träningsplagg börjat leta sig allt längre utanför tennisplanen. I dag syns de på gymmet, stranden och i löparspåret – men även på stan. För givetvis kan du använda en träningsklänning precis som du vill, vare sig du gillar att träna eller inte.

Är du tjejen som gärna hakar på säsongens senaste trender? Upptäck då vårt utbud av träningsklänningar och -kjolar på NK. Eller varför inte köpa hem en elegant golfkjol till nästa runda? Enfärgat eller mönstrat, färgstarkt eller dämpat – botanisera bland de många alternativen i vårt sortiment på NK.

Träningskjol + shorts = skorts

Har du hört talas om skort? Namnet skort kommer ur kombinationen av de engelska orden shorts och skirt – men i Sverige är det lika vanligt att kalla detta feminina och trendiga träningsplagg för just träningsskjol. Precis som namnet antyder är det här en kjol för träning, men som kombinerats med shorts och därför har innerben under kjolen.

Träningskjolar har kommit att bli en riktig hit på senare år – både i träningssammanhang och till sommarens vardagslook. Den är smickrande, sval och feminin, men precis tillräckligt täckande för att du ska slippa oroa dig för att visa upp mer än du önskar. Så varför inte testa en snygg träningskjol i sommar? Vem vet – kanske hittar du i den ditt nya favoritplagg att träna i?

Filter