Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dubbla Poäng 24 mars–2 april. Läs mer och bli Nyckelmedlem här.

Träningstoppar Dam

Behöver du utöka garderoben med nya, snygga träningstoppar? Hitta dina favoriter hos oss på NK. I vårt sortiment har vi omsorgsfullt samlat träningstoppar för dam från många populära varumärken. Diskret eller färgstarkt, löst eller åtsittande – vilken träningstopp väljer du?

Toppar

48 produkter


NK:s moderiktiga träningstoppar för dam

Älskar du att svettas på gymmet, eller föredrar du kanske utomhusträning året runt? Det spelar egentligen ingen roll vilken aktivitet du gillar, alla aktiva kvinnor behöver snygga och praktiska träningstoppar. En bra träningstopp är funktionell och skön att bära. Dessutom är det en riktig motivationshöjare att känna sig snygg och självsäker när man tränar.

Hos oss på NK hittar du allt från klassiska pikétröjor och t-shirts i funktionsmaterial, till sköna linnen med brottarrygg och trendigt korta träningstoppar. Givetvis måste du inte bara bära en träningstopp på just träning – många av våra mest stilrena träningstoppar för dam passar faktiskt utmärkt att bära när du vill ha en skön och avslappnad vardagslook.

Olika modeller av träningstoppar för dam

Valet av en träningstopp handlar till mångt och mycket om personlig stil. Den ena älskar knalliga, uppiggande färger och tajt passform, medan den andra gillar diskreta toner och en träningstopp för dam i loose fit. Vissa älskar att bära en träningstopp med inbyggd bh – medan det för andra kvinnor inte ger tillräckligt med stöd. En viktig aspekt handlar således även om funktion.

När du tränar inomhus eller under det varmare halvåret kan du oftast välja överdel helt efter smak. Trendiga crop tops eller en träningstopp med öppen rygg är sköna alternativ för dig som gärna låter huden andas så mycket som möjligt när du svettas. Utomhusträning däremot, kan ibland kräva en träningstopp med lång ärm och mudd, så att du håller värmen. Välj därför modell efter dina behov. Då blir du mest troligt nöjd.

Träningstoppar för dig som är gravid

Har du en växande mage? Det brukar inte gå många månader in i graviditeten, förrän vanliga kläder och träningstoppar börjar kännas trånga. Erbjud det växande livet i din mage mer plats och ge dig själv mer andrum, med en träningstopp designad för gravida.

Många sköna gravidtoppar för träning är designade för att ge extra stöd åt både mage och byst. Andra är i loose fit-modell med extra material kring magen och smickrande rynk vid sidorna, för att du ska slippa känna dig obekväm med åtstramande kläder. I dagens stora utbud av träningsmode finns det massor av snygga och sköna alternativ för den blivande mamman.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar

Logga in