Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sportunderkläder & Underställ Dam

Är du en aktiv kvinna som uppskattar hög komfort – även närmast kroppen? Här hos oss på NK kan du köpa snygga underställ och sportunderkläder för dam, från många populära modemärken. Botanisera bland våra olika modeller, sköna material och många olika färger.

33 produkter


Underställ och sportunderkläder för dam hos NK

Oavsett om du ägnar dig åt outdoor-äventyr, åker på regelbundna skidsemestrar, löptränar, gymmar eller helt enkelt gillar ett aktivt vardagsliv, så påverkas du av de kläder du bär. Inte minst plaggen du bär närmast kroppen. Ett varmt underställ och sportunderkläder för dam ska vara sköna. Så enkelt är det. Men komfort handlar om så mycket mer än mjuka material.

Det handlar också om sömmar och skärningar som inte skaver – och givetvis funktion. Ett riktigt bra underställ-set för dam har isolerande egenskaper för att hålla dig varm, samtidigt som materialet andas och effektivt leder bort fukt från din hud. Så välj ditt lager närmast kroppen med omsorg, vare sig det gäller en underställströja för dam eller ett helt set. Det vinner du på i längden.

Underställ för dam i olika material

Men vilket är då det absolut bästa och varmaste understället för dam? Här listar vi några av de bästa och mest populära materialen du kan välja:

  • Ullunderställ för dam – Ett högkvalitativt och mycket populärt val. Ull isolerar effektivt mot kyla, liksom det svalkar vid värme. Mycket hög förmåga att transportera bort fukt, samt slittåligt och förnyelsebart.
  • Merinounderställ för dam – En mjuk ullvariant som många älskar, särskilt under fysisk aktivitet. Ett underställ i merino för dam isolerar mycket bra, värmer och absorberar fukt utan att kännas vått. Som all ull motverkar det också dålig lukt vid aktivitet.
  • Underställ av syntetmaterial – passar bäst vid mycket hög aktivitet, där du kan komma att svettas mycket. Polyester, polypropylen eller nylon är vanliga exempel. Fleeceunderställ för dam är också vanliga, särskilt då de är varma och behagliga. Men de passar bäst som ett andra lager vid kyla, exempelvis över ett tunt underställ i merino för dam.