Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Simshorts Herr

Är det dags att uppdatera dina badkläder inför sommaren? Eller behöver du kanske investera i nya simbadbyxor inför motionslängderna i simhallen? Här har vi på NK samlat våra bad- och simkläder för herr. Välj bland många snygga modeller och populära varumärken.

1 produkter


NK:s snygga simkläder för herr

För vissa av oss åker inte badkläderna fram förrän när sommaren eller utlandssemestern närmar sig. Andra spenderar morgonens första timmar med längder i den uppvärmda poolen eller ägnar sig åt trendiga hälsorutiner som kallbad. Men oavsett vilken av dessa män du råkar vara, så vågar vi påstå att snygga badkläder för herr är ett användbart inslag i varje mans garderob.

Till vårt exklusiva sortiment av simkläder för herr har vi på NK valt ut flera av säsongens trendigaste nyheter, såväl som de mest klassiska modellerna av badbyxor. Tajta simbyxor för minsta möjliga motstånd i vattnet eller lediga badshorts för maximal komfort – vad du väljer är i stort en fråga om smak och behov. Upptäck våra många olika stilar av simkläder för herr.

Tål alla badkläder för herr klorerat vatten?

När du hittat ett par badbyxor du tycker väldigt mycket om, vill du såklart kunna använda dem länge. Det finns trots allt inget tristare än simkläder som tappat färg och blivit alldeles formlösa. Ett av de största misstagen många gör när de köper just badkläder, är att inte titta tillräckligt noga på vilka material de väljer – eller vad de egentligen tål.

Att bada i vanligt vatten är en sak, men så fort du utsätter dina simkläder för klor finns det risk för att de med tiden förstörs. Såvida du inte varit klok nog att investera i simkläder för herr som är behandlade för att tåla klorerat vatten. Var därför noga med att läsa produktinformationen när du väljer ut dina nya simbyxor för herr, så att du kan vara trygg i vetskapen om att du valt just precis rätt badbyxor för dig.