Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningsbyxor & Träningsshorts Herr

Det finns nog lika många träningsbyxor för herr, som det finns olika personligheter. Vissa föredrar korta träningsshorts för herr, medan andra gillar långa tights. Här har vi på NK samlat de bästa träningsbyxorna för herr från uppskattade varumärken.

36 produkter


Träningsbyxor för herr i olika stilar

Det finns ett par träningsbyxor för varje smak och person. Den energiska atleten, den grabbiga lagsportaren, mannen som gärna tar en golfrunda på helgen – och precis allt däremellan. Men en sak har träningsbyxor för herr gemensamt, de ska vara komfortabla, funktionella och framförallt främja fullgod rörlighet. Med andra ord är de gjorda för aktivitet i första hand.

Men det hindrar inte träningsbyxor och träningsshort för herr från att samtidigt vara snygga. I dagens stora utbud av modetrender, levereras ständigt nya modeller. Åtsittande gymbyxor, träningsshorts med innerbyxa, luftiga träningsshorts och raka träningsbyxor för herr är bara några exempel. Välj ett par klassiskt svarta träningsbyxor – eller varför inte gå in för att bli gymmets peppigaste person, i ett par färgstarka träningsbyxor för herr?

Köp träningsshorts för herr hos NK

Är du killen som lätt tycker det blir för varmt i långa träningsbyxor för herr? Eller föredrar du helt enkelt träningsshorts, för att de är smidiga att använda även till vardags om sommaren? Oavsett vilken din anledning är, så har vi på NK ett brett utbud av träningsshorts för herr att erbjuda. Givetvis har vi även här plockat ut det bästa vi kunnat hitta, från våra mest populära mode- och sportmärken.

Hos oss kan du därför välja mellan många olika kulörer, stilar och modeller på träningsshorts för herr. Från de khakifärgade friluftsshortsen med praktiska fickor och klassiska tennisshorts, till eleganta golfshorts och korta, luftiga löparshorts med innerbyxa. Enfärgat, diskret och dämpat – eller pigga färger och mönster som livar upp stämningen. Valet är helt och hållet ditt.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet