Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningslinnen & Tränings-T-shirts Herr

Sportiga t-shirts, tank tops och preppy pikéer – bland våra träningslinnen för herr finns det mesta. Här på NK kan du välja bland många modeller och kulörer, såväl som en rad exklusiva modemärken. Vilket träningslinne för herr blir din nya favorit?

36 produkter


Snygga och funktionella träningslinnen för herr

Den ultimata och väl sammansatta basgarderoben, består inte enbart av plagg förr jobbdagarna. Den innehåller också de kläder du bär på fritiden – från familjekvällarna framför tv:n, till helgdagarna som tillägnas kompisgänget eller timmarna då du svettas på gymmet. Därför bör en manlig basgarderob även innehålla olika modeller av snygga träningslinnen för herr.

Träningslinnen och tränings-t-shirts för herr är främst gjorda för att vara funktionella under aktivitet. Därför är de ofta sydda i sköna och snabbtorkande material, som låter huden andas även när du anstränger dig fysiskt. Men det finns såklart ingenting som säger att du inte kan använda ett träningslinne och en svart tränings-t-shirt även till jeans, chinos eller kostymbyxor. Frågar du oss, så får du faktiskt mixa och matcha precis som du själv önskar.

Träningslinnen för herr från exklusiva märken

Letar du efter en snygg tränings-t-shirt till din man? Eller kanske efter ett schysst träningslinne till dig själv att löpträna eller gymma i? Oavsett om du söker en tank top för herr att sporta i – eller helt enkelt vill fylla på din basgarderob med funktionella t-shirts i lättburna nyanser, kan du säkert hitta det du söker i vårt exklusiva sortiment av träningslinnen för herr.

På NK har vi med omsorg handplockat exklusiva sport- och modemärken, så att vi i vår tur ska kunna erbjuda dig det allra bästa ur deras kollektioner. På så vis kan du som kund alltid känna dig trygg och nöjd när du handlar hos oss, i vetskapen om att du investerar i kläder och produkter av högsta kvalitet.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet