Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sportstrumpor & Sportsockor Herr

Få saker kan förstöra ett träningspass eller en vandringssemester, så mycket som fel sorts strumpor. Därför har vi samlat ett kvalitativt sortiment av sportstrumpor för herr här på NK. Här hittar du strumpor som är specialanpassade för aktivitet och träning – precis vad du behöver.

5 produkter


NK:s sportstrumpor för herr

Har du någonsin tänkt på hur mycket belastning dina fötter utsätts för när du tränar? Eller för den skull, bara av att leva ett aktivt liv? Därför är det kanske inte så konstigt att dina fötter kan behöva lite extra kärlek ibland. Till exempel genom att skämma bort dem med riktigt sköna och funktionella sportstrumpor. För de gör faktiskt större skillnad än du tror.

Till skillnad från de flesta vanliga strumpor, är sportsockor för herr speciellt anpassade för att göra träningen bekväm. De ventilerar och transporterar bort fukt, dämpar och ger extra stöd. Dessutom är de extra slitstarka. Allt för att du ska kunna prestera på topp – och ha roligt under tiden. Upptäck vårt breda sortiment av herrstrumpor för träning på NK. Vita, svarta eller färgglada, det är helt upp till dig.

Välj rätt träningsstrumpor för herr

Vilken aktivitet ska du utföra? Det är den första frågan du ska ställa dig när du står inför köpet av nya träningsstrumpor för herr. Välj sedan dina träningsstrumpor utifrån svaret.

För inomhussporter är det viktigaste att du bär funktionsstrumpor för herr i ett material som andas ordentligt. Bambu, elastan och bomullsmixar är ofta populära val som fungerar väl. Många träningsstrumpor för herr har ovansidor av mesh, för att ge extra god ventilation, samt en något tjockare fotbädd för komfort.

För löpning och dylik aktivitet är snabbtorkande, syntetiska material som polyester och nylon mycket populära. Men det är heller aldrig fel med bra träningsstrumpor i merinoull. Här är det en fördel om sportstrumporna är förstärkta vid häl och tår, eftersom löpning utsätter dina sportstrumpor för högt slitage.