Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningströjor & Sportskjortor Herr

Sköna hoodies med luvor, ziptröjor för löpning och långärmade funktionströjor för herr. I vårt sortiment på NK kan du shoppa träningströjor för herr i många olika stilar. Välj bland våra många populära varumärken, flera snygga kulörer och, givetvis, komfortabla material.

28 produkter


Träningströjor för herr av exklusiv kvalitet

Vem älskar inte en riktigt skön sporttröja för herr? Vare sig du helst bär den till gymmet och på joggingrundan, eller låter den åka på direkt när du kommer hem från jobbet, är en schysst träningströja för herr ett av garderobens mest användbara plagg. Om du sedan föredrar en fräscht vit eller klassisk grå träningströja för herr, eller en i färg med ett häftigt tryck – det är helt upp till dig.

På NK har vi med omsorg valt ut ett variationsrikt sortiment av långärmade träningströjor för herr. Fokus ligger på kvalitativa material, snygg design och hög komfort. Allt för att du som kund enkelt ska kunna hitta sköna träningshoodies och funktionströjor för herr, som håller en konsekvent exklusiv kvalitet.

Trendsäker till vardags i träningströja för herr

Att träningströjor för herr är skapade för att användas vid rörelse och aktivitet, det säger sig självt. Men vem har sagt att du inte kan låta den sportiga stilen synas även i andra vardagssituationer? En skön träningströja med zip är lika mysig att dra på sig under sommarens grillkvällar med vännerna, som den sportiga collegetröjan blir snygg till dina pressveckade chinos.

Eller varför inte kombinera en extra lång träningströja för herr, med ett par dressade mjukisbyxor och snygga sneakers, för en avslappnad urban stil? Det finns egentligen inga gränser för hur du kan mixa och matcha din vardagsgarderob med våra träningströjor för herr. Stilsäkra klassiker eller någon av säsongens trendigaste modeller – vad passar dig bäst?

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet