Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Underställ Herr

För årets kyliga dagar eller som understa lagret i backen – bra underställ är räddare i nöden för oss nordbor. Från varm och skön merino, till högpresterande syntetmaterial. Upptäck vårt samlade sortiment av underställ och långkalsonger för herr, här på NK.

0 produkter


Håll värmen i vinter med underställ för herr


Vi skandinaver lär oss tidigt – att klä sig i många och smarta lager, det är det bästa receptet för att överleva ett långt och kyligt vinterhalvår. För den frusna personen är en vinter utan varma underställ för herr inte ens att tala om. Detsamma gäller mannen som gärna ägnar sig åt vintersport eller fortsätter att löpträna året runt. Men olika behov, kräver olika funktion.

I vårt sortiment här på NK hittar du därför många olika underställströjor, långkalsonger och underställ-set för herr, i varierande tjocklekar och material. Från de varmaste av ullunderställ och sköna merinounderställ för herr, till tunna underställ optimerade för att fungera som ett innersta lager vid hög fysisk aktivitet. Så håll dig varm och glad i vinter genom att köpa ett skönt underställ för herr från NK.

Investera i underställ för herr i bra material

Ett bra underställ är designat för att hålla dig precis lagom varm och torr. För att din hud ska må som bäst behöver materialet inte bara andas, utan även ha bra förmåga att transportera bort fukt. Satsa på underställ för män av kvalitativa material – det är väl investerade pengar, varje gång.

Naturmaterial som ull, merinoull och bambu är kända för att vara både komfortabla och funktionella. Medan ull- och merinounderställ för herr är gamla klassiker som vi aldrig tröttnar på, är underställ i bambu relativt nytt. Trots det har det snabbt blivit populärt som ett skönt innersta lager under vinterns lite mildare dagar. Ska du ägna dig åt intensiv vintersport? Då kan vi även rekommendera underställ för herr i syntetiska material.

Filter

  logga in med lösenord

  LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
  Läs mer om medlemskapet