Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR.

DEN 24 – 27 september ÄR DET DUBBLA POÄNG PÅ NK FÖR DIG SOM ÄR ELLER BLIR NYCKELKUND. LÄS MER HÄR.

Herrtrender inom mode

Platsen där de senaste trenderna för honom finns.

Kära kund, du har nu landat på nk.se där du från och med nu kommer hitta dina bästa modefynd. På NK har herrmode stått i fokus sedan 1902, och vare sig du gillar skarpa snitt på kostymen eller suktar efter de senaste dropsen så finns det du behöver här. 

Herrmode Versace

Välkommen!

Du har landat på nk.se där vi kan garantera ett välkurerat utbud av de hetaste nyheterna och staples för din garderob. Man of a Kind har sedan den 1 augusti 2021 blivit en del av vår modefamilj, och vi lovar att du inte kommer bli besviken. Redan nu finns varumärken från avdelningar som NK Herrtrend, NK Designer's Collection och Paul & Friends som Balmain, Tom Ford, Sunspel samt Séfr lanserade i e-handeln – och snart kommer fler välkända varumärken ta plats.

Vill du också få exklusiva erbjudanden och koll på de senaste nyheterna? Bli Nyckelkund i dag, helt kostnadsfritt, för att inte missa något från vårt modeuniversum.

Vår filosofi.

NK Parkering
Vi arbetar ständigt med att göra NK till ett varuhus i världsklass, och det gäller även hållbarhetsaspekten. Visste du till exempel att våra varuhus är miljöcertifierade byggnader, att vi har 219 laddstolpar för elbilar i NK Parkaden (vårt parkeringshus i Stockholm) och att våra NK-varuhus drivs på 100 % grön el?
NK Skomakeri
Vi på NK brinner för investeringar som håller i generationer. Hos NK Skomakeri erbjuds lagning, putsning och förstklassigt hantverk med innovativ användning av den senaste teknologin.
NK Personal Shopping
NK Personal Shopping är till för dig som vill effektivisera din shopping. Du får ett personligt handplockat urval och stylingtips för att kunna planera din garderob utifrån dina önskemål och behov. NK:s kunniga stylister guidar dig genom plaggen i vår privata lounge utan att du själv behöver gå runt i varuhuset.

Har du frågor?

Har du frågor om din order, leverans eller tidigare köp från Man of a kind är du välkommen att kontakta kundservice. Du kan kontakta Man of a kinds kundservice genom att skicka ett mail. Du beräknas få svar på ditt mail inom 24 timmar på vardagar. Kundservice är bemannat hela sommaren.

5 tidlösa trender för honom.

Herrmode

1. Skarpa snitt för en dressad look.

Låt kavajen ta plats i garderoben. För en välklädd look rekommenderas plagget med lite mjukare axelkonstruktion, så kallad 'italiensk axel', så att du kan känna dig bekväm utan att behöva vara stel.

2. Denim is your friend.

Det är ingen överdrift att modeindustrin hajpar denim till tänderna, men det är också ett material som passar till det mesta; från kontoret till festen. Satsa på lite vida ben och en ljusare nyans för att hålla dig à jour med säsongens trender.

3. Sneakers som skiner.

Visst kan det upplevas jobbigt att behöva vårda sina vita sneakers, men det finns få saker som slår crispiga sneakers till en avslappnad eller väldressad look. För säsongens trender rekommenderas 80-talets större modeller för en retrolook.

4. Funktionsplagg är fortfarande största snackisen.

Om du, precis som vi, följer modeveckorna och läser GQ slaviskt så har uttryck som "new utility" och "gorpcore" flödat i några år. Men vad innebär trenden? Funktionsplagg möter safarijackor möter militära inslag. Tänk lite som att du ska ut i apokalpysen och se stilsäker ut medan du gör det.

5. Bomberjackan vs over shirt.

I flera år nu har overshirten varit mannens bästa vän när det kommer till ytterplagg; det är helt enkelt den hetaste jackmodellen för årtioendet och något som kommer skrivas ner i historieböckerna. Dess simplicitet uppskattas fortfarande, men blir utmanad av en ännu äldre trend – bomberjackan. Under herrmodevisningarna var plagget närvarande i så väl höglansiga som mer minimalistiska uttagningar.