Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

De senaste modetrenderna för honom.

På NK har herrmode stått i fokus sedan 1902, och vare sig du gillar skarpa snitt på kostymen eller suktar efter de senaste dropsen så finns det du behöver här. Få full koll på nyheter från dina favoritvarumärken.

Herrmode Versace

Shoppa morgondagens trender redan nu.

Här skapas en modeoas för just dig. Här på nk.se finns varumärken som Casablanca, Acne Studios, Tom Ford, Stone Island, Parajumpers, Versace, Balmain och Séfr. Vi får ständigt in nya trender och nyheter – och snart finns ännu mer spännande mode kurerat för alla som är intresserade av mode och stil. 

Upptäck nyheter

5 trender för honom just nu

Herrmode

1. På med läderjackan.

Uttrycket “revenge fashion” trendade på bland annat TikTok nyligen. I det finns något som även speglas på modescenerna. Att vilja sticka ut – och att helt tvärtemot 2020 faktiskt tänka på något som inte bara är mjukisbyxor – är det nya. Länge leve skinnjackan, bikermodet och Matrix-kapporna som lever kvar i våra drömmar (eller mardrömmar).

Shoppa jackor och ytterkläder

2. Trendigt i rött.

Att en färg kan anses vara ett “måste” är inget nytt i modekretsar. Ena säsongen är det off-white för att i nästa handla om enbart tallbarrsgröna nyanser.  Den röda färgen kan vara ett snyggt komplement för den som vågar vara längst fram på scenen. En keps, en skjorta eller en hoodie stylad med mer nedtonade färger som beige eller svart kommer vara poppis.

Shoppa röda plagg

3. Klassiskt dressat med en oväntad twist.

Kavajen, kostymbyxorna, skjortan. Ta alla de klassiska plaggen och vänd upp och ner på allt. Oväntade detaljer, överdimensionerade axlar, korta ärmar, dragkedjor mitt över magen är alla möjliga scenarier i säsongens dressade mode. Matcha med en casual t-shirt och sneakers för en mer avslappnad look.

Shoppa kavajer

4. Den höga kragen.

Polotröjan har länge varit med i matchen. Försök att blunda och tänka på 1980-talets herrmode utan att se den framför dig. Nu är den åter i fokus, och gärna med så mycket höjd som möjligt på kragen. Ett perfekt komplement som sticker fram under rocken eller skjortan för en lager-på-lager-känsla.

Shoppa polotröjor

5. Tagen ur sitt element.

Att det ofta, ur ett rent estetiskt perspektiv, används props för att förhöja en känsla eller göra ett konstnärligt statement är ingenting nytt. Men inför 2021 vill vi sända ett budskap till alla; varför inte våga utmana normerna? Blanda färger, material och använd fantasin. Skidbyxor matchade med en polotröja? Check. Rock med inspiration från den klassiska badrocken matchat med chinos? Varför inte. Regnjacka med kostymbyxor? Absolut!

Shoppa nyheter

Varumärke i fokus: Stone Island

Stone Island

Det senaste från garderobshjälten som alltid erbjuder innovativa textilier och tidlösa snitt.

Shoppa Stone Island

Vår filosofi

NK Parkering
Vi arbetar ständigt med att göra NK till ett varuhus i världsklass, och det gäller även hållbarhetsaspekten. Visste du till exempel att våra varuhus är miljöcertifierade byggnader, att vi har 219 laddstolpar för elbilar i NK Parkaden (vårt parkeringshus i Stockholm) och att våra NK-varuhus drivs på 100 % grön el?
NK Skomakeri
Vi på NK brinner för investeringar som håller i generationer. Hos NK Skomakeri erbjuds lagning, putsning och förstklassigt hantverk med innovativ användning av den senaste teknologin.
NK Personal Shopping
NK Personal Shopping är till för dig som vill effektivisera din shopping. Du får ett personligt handplockat urval och stylingtips för att kunna planera din garderob utifrån dina önskemål och behov. NK:s kunniga stylister guidar dig genom plaggen i vår privata lounge utan att du själv behöver gå runt i varuhuset.

Upptäck utvalda varumärken