Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Versace
Versace varumärkesbild

Versace

Versace grundades år 1978 i Milano och har kommit att bli ett av världens främsta modeföretag som representerar italiensk lyx. Idag återspeglar Versace sitt arv genom en djup vördnad för klassisk konst och mytologi som kombineras med samtida popkultur och stjärnglans. Versace skapar starka och orädda modekreationer som gör det möjligt för människor att förverkliga sin inneboende styrka och kraft.

70 produkter

Versace står för italienskt hantverk och normbrytande design. Varumärket grundades i Milano år 1978, och har ända sedan dag ett levererat exklusivt mode för alla stunder i livet. Upptäck Versace för herr på NK och investera i såväl väldoftande parfymer som iögonfallande klädesplagg.

Kläder, accessoarer och dofter som sticker ut från mängden

Varumärket Versace etablerades under det sena 1970-talet, och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens mest framstående klädmärken. Tack vare Donatellas ledning står varumärket stadigt kvar i strålkastarljuset år efter år. Herrkläderna från Versace känns igen på deras kraftfulla och djärva design med iögonfallande gulddetaljer, grafiska tryck och stora logotyper. Versace är ett märke för dig som gillar att sticka ut. Märkets breda sortiment innehåller såväl kläder som accessoarer och parfymer som framställs på ett hållbart och medvetet sätt. Genom att minska skadliga ämnen i produktionsprocessen främjar Versace en mer hållbar framtid för både miljön och oss människor.

Utforska Versaces herrkollektion på NK

Hos oss på NK finner du ett handplockat sortiment av produkter från Versaces herrkollektion. I vårt utbud finns iögonfallande festkläder för speciella tillfällen, men också bekväma vardagsplagg för avslappnade dagar. Här kan du botanisera bland allt från klassiska kostymbyxor till vardagliga T-shirts och färgsprakande skjortor av hög kvalitet. De olika plaggen kan sedan kombineras med härliga accessoarer för att skapa en komplett look – exempelvis ett Versace-bälte eller en Versace-ring. Förutom kläder och accessoarer erbjuder Versace även parfymer för alla preferenser. Utforska ett mångfacetterat doftbibliotek här på NK och hitta en Versace-parfym som representerar dig och din personlighet. Välkommen att genomföra ditt köp av kläder och accessoarer från Versace online eller i våra varuhus redan idag.

Filter