Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Zegna

Zegna

I generationer har modevarumärket Zegna, inspirerade av grundaren Oasi Zegna, strävat efter att arbeta i harmoni med naturen. Varumärkets expertis inom tyger har sina rötter i italienska traditioner och hantverkskunnighet. Med sitt engagemang för ansvarsfulla och hållbara material, från kashmirgarner till kläder, fortsätter Zegna att leda vägen mot en mer hållbar morgondag.

46 produkter

Utforska herrmode från Zegna – en hyllning till klassiskt, italienskt hantverk. Med en djup förankring i ansvarsfull tillverkning erbjuder Zegna både kläder och accessoarer av premiummaterial. Det gör varumärket till ett ultimat val för den moderna mannen som värderar stil och hållbarhet.

Ermenegildo Zegna är ett varumärke som grundades redan år 1910 i Trivero, Italien. Zegna har sedan länge förknippats med exklusivt herrmode och hållbar lyx, samt skräddarsydda hantverk. Varumärket är idag känt för sin omfattande kollektion av herrmode som innefattar allt från eleganta kostymer och kavajer till avslappnade tröjor och accessoarer. Zegna strävar efter att erbjuda sina kunder en överlägsen kvalitet och stil, och använder sig därför av premiummaterial som inkluderar allt från finaste ull och kashmir till siden och linne.

Varje plagg från Zegna genomgår en omfattande och precis tillverkningsprocess, vilket säkerställer en optimal komfort och passform. Varumärket riktar sig alltså till den moderna gentlemannen som uppskattar ansvarsfullt producerade plagg och tidlös elegans. Zegna har också ett stort engagemang för hållbarhet som genomsyrar hela produktionskedjan – från odling av kashmirgarn till tillverkningen av plaggen. Detta gör att Zegna inte bara är en ikon för stil och kvalitet, utan också för hållbart mode. Genom att kombinera tradition och innovation fortsätter Zegna att tillhandahålla herrkläder som är lika hållbara som de är eleganta.

Hos oss på NK hittar du ett imponerande urval av plagg och accessoarer från Ermenegildo Zegna. För den stilmedvetne mannen erbjuder vi till exempel eleganta skor från Zegna i mocka eller hjortskinn, tillgängliga i såväl neutrala nyanser som mer livliga färger. För affärsmötet och ditt dagliga pendlingsbehov har vi även datorfodral och portföljer från Zegna som är smyckade med varumärkets kända logotyp. De stilrena jeansen från Zegna är perfekta för att skapa en sofistikerad men ändå avslappnad look. Dessa kan antingen matchas med en av Zegnas T-shirts, eller en dressad skjorta beroende på tillfälle och personlig stil.

Zegnas kostymer kommer i neutrala färger som svart, grått och blått, med en smal passform som ger en avskalad och modern look. De separata kavajerna från Zegna kan också kläs ner eller upp beroende på vilken typ av evenemang du ska på. De är lite av ett måste i varje mans garderob. För den aktiva mannen erbjuds även vind- och vattenavvisande jackor från Zegna i sportig stil. Utforska det breda utbudet på NK och genomför ditt köp online eller i vårt varuhus.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet