Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningskläder Barn

Alla barn behöver kläder de kan vara aktiva och idrotta i – vare sig det gäller träningskläder för barn som idrottar regelbundet eller gillar bekväma funktionskläder på fritiden. Upptäck vårt sortiment av kvalitativa och snygga träningskläder för barn, här på NK.

0 produkter

 

Sköna träningskläder för aktiva barn

Många är vi vuxna som ibland avundas den enorma energi barn besitter. Deras förmåga att leka outtröttligt, även efter en lång skoldag, är verkligen beundransvärd. Men barn är inte bara aktiva av naturen, utan de har också många gånger fritidsaktiviteter som fotboll och gymnastik – för att inte tala om de regelbundna idrottslektionerna i skolan. Det ställer krav på rätt slags kläder. 

Träningskläder – även kallat sportkläder för barn – behöver vara sköna och följsamma att bära, liksom de bör tåla både lek och idrottande. Därför är det viktigt med god passform och inte minst kvalitativa material, som andas och transporterar bort fukt. Satsa därför på plagg i funktionsmaterial när du handlar idrottskläder för barn, vare sig du ska handla träningskläder till din junior eller en gympadräkt till ditt yngre barn.

Många olika stilar på gympakläder för barn

Träningskläder för barn är i dag så mycket mer än bara kläder att sporta och vara aktiv i. Aspekter som färg, modell och snygga detaljer spelar därför roll, eftersom många barn gärna bär sportiga kläder även till vardags. Även om rörlighet och funktion står i fokus, så spelar design en allt större roll – inte minst när barnen växer och börjar utveckla en egen stil. 

Vissa barn föredrar tajta, formsydda träningskläder, medan andra trivs bäst när de sitter löst och ledigt. Vissa gillar knalliga färger och coola tryck, medan andra kanske föredrar en tidlös träningsdress för barn i neutrala färger. En sak är i alla fall säker – i dagens utbud av gymkläder för barn finns det en enorm bredd bland både märken, färger och design. 

Träningskläder i matchande set för barn

Söker du en träningsdress för barn bestående av ett matchande set? I dag är det inte ovanligt att många av de mest populära märkena och stora modehusen designar träningskläder för barn som kommer i hela set. Oavsett om du söker träningskläder för barn till en kille eller en tjej, kan du hitta set av de mest klassiska modellerna av sportiga sweatpants, t-shirts och hoodies här på NK.

Filter

  logga in med lösenord

  LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
  Läs mer om medlemskapet