Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OSA TILL NYCKELKVÄLL DEN 25/4 I STOCKHOLM & GÖTEBORG

Just nu går det inte att shoppa online på grund av underhåll av nk.se. Återkom inom kort för att återuppta din shoppingupplevelse hos oss. Planerat till 23:00 - 05:00.

Knivset 5 delar g-2951138 rostfri one size

6 219 kr
Detta knivset med 5 knivar från det japanska kvalitetsmärket Globals Classic-serie innehåller allt du behöver i knivväg för att sm...
Läs mer
Färg: Rostfri
Storlek: Välj en storlek
Hitta i varuhus
Säljs av: NK KÖK & DESIGN

Produktdetaljer

Leveransinformation

Hitta i varuhus

Detta knivset med 5 knivar från det japanska kvalitetsmärket Globals Classic-serie innehåller allt du behöver i knivväg för att smidigt kunna hacka och skära alla sorters råvaror. De första Global-knivarna togs fram år 1985 av Komin Yamada i Japan, och precis som då tillverkas de även idag i Globals egenframtagna finhärdade rostfria stål: CROMOVA 18. Precis som samurajsvärden innan dem, är knivarna noggrant utvägda för att säkerställa perfekt balans i handen, och de har alla Globals karaktäristiskt snäva vinkel på 12,5 grader. Med knivarnas lena konturer och sömlösa konstruktion är de en fröjd att använda och är det solklara valet hos proffskockar världen över. I setet ingår: Global G-9 - Brödkniv med vass tandad egg som enkelt skär upp de allra grövsta limporna och grönsakerna. Global G-2 - Globals klassiska original-kockkniv som är ett måste för alla kök. Kockkniven har ett 20 cm långt blad och är den bäst säljande japanska kockkniven genom tiderna. Global GS-5 - Mindre grönsakskniv som tar sin inspiration från klassiska japanska grönsaksknivar (usabas). GS-5 är specifikt designad för att kunna skära både grönsaker och frukt och den främre delen av bladet är kurvat så att kniven kan vaggas över skärbrädan för snabb hackning. Global GS-11 - Flexibel allroundkniv som är en av de populärare av Globals knivar. GS-11 kan bland annat användas till att filea, och dess mindre blad på 11 cm passar perfekt för att filea till exempel havsaborrar. Global GS-38 - Smidig skalkniv med ergonomiskt handtag som är enkel och bekväm att använda, och är perfekt för mindre uppgifter.
  • Knivset med 5 knivar för alla tillfällen
  • Rostfritt stål
  • Noggrant vägda för perfekt balans

Du kanske också gillar

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet