Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
VÄLJ RÄTT STEKPANNA ELLER KASTRULL
SHOPPINGGUIDE

VÄLJ RÄTT STEKPANNA ELLER KASTRULL

Vi guidar dig till den bästa stekpannan för ditt syfte och berättar hur du bäst tar hand om din nya favorit så att den håller... Läs mer

Kokkärl & Pannor

Du behöver inte vara proffskock för att skapa magi i köket. Med rätt kokkärl och pannor kan de allra flesta fixa god mat som får gästerna att tappa hakan. Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa gjutjärnsgrytor, stekpannor, kastruller och andra kokkärl här på NK.

121 produkter

Fixa middagen med bra kokkärl och pannor

Enkel vardagsmiddag med familjen eller finbjudning med vännerna? Oavsett vilken typ av måltid du ska laga, gör bra kokkärl upplevelsen roligare, enklare och godare. Behöver du en stekpanna med hög kant, eller en traktörpanna med lock? Med rätt köksredskap blir matlagningen smidigare.

Hos oss på NK hittar du ett stort sortiment av alltifrån rejäla gjutjärnsgrytor för både spis och ugn till pannor för olika typer av matlagning och tekniker. Vi har även smarta kokkärlsset som tillsammans med goda råvaror och lite tid, hjälper dig att trolla fram fantastiska rätter. Gör matlagningen till en fest – med rätt utrustning i köket.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet