Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Professional traktörpanna med stålhandtag gjutgärn 28 cm

1 149 kr
Klassisk traktörpanna i gjutgärn från Skeppshult. Det hållbara gjutjärnet är ett tidlöst och hållbart material som du med rätt skö...
Läs mer
Färg: Gjutgärn
Storlek: Välj en storlek
Hitta i varuhus
Säljs av: NK KÖK & DESIGN

Produktdetaljer

Leveransinformation

Hitta i varuhus

Klassisk traktörpanna i gjutgärn från Skeppshult. Det hållbara gjutjärnet är ett tidlöst och hållbart material som du med rätt skötsel kan ha hela livet. Pannan funkar lika bra på induktionshäll som rakt över öppen eld. Efter ett tags användning när pannan är rejält infettad utvecklas när på en naturlig non-stick-yta som gör att du kan laga mat utan att tillsätta speciellt mycket fett. Den tjocka bottnen på 5 mm fördelar värmen jämnt och du kan förvänta dig ett fint stekresultat varje gång. Skeppshults stekpannor tillverkas i en traditionell sandform i det småländska gjuteriet och kantslipningen görs för hand. Detta gör varje panna unik och ingen är exakt den andra lik. Skeppshult håller en hög kvalitet och erbjuder således också en gjutjärnsgaranti på 25 år.
  • Diskas endast med varmt vatten och diskborste. Tänk på att det behöver tillföras rejält med fett när pannan är ny innan den är tillräckligt infettad. Torka järnet efter användning fär att undvika rost. Återfetta med matolja. Tåler ej maskindisk.

Du kanske också gillar

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet