Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OSA TILL NYCKELKVÄLL DEN 25/4 I STOCKHOLM & GÖTEBORG

Just nu går det inte att shoppa online på grund av underhåll av nk.se. Återkom inom kort för att återuppta din shoppingupplevelse hos oss. Planerat till 23:00 - 05:00.

Stekpanna fusion 5 rostfritt stål 24 cm

1 199 kr
Stekpanna i rostfritt stål från Scanpans Fusion 5-serie som mäter 24 centimeter i diameter. Stekpannan har låga kurvade kanter som...
Läs mer
Färg: Rostfritt stål
Storlek: Välj en storlek
Hitta i varuhus
Säljs av: NK KÖK & DESIGN

Produktdetaljer

Leveransinformation

Hitta i varuhus

Stekpanna i rostfritt stål från Scanpans Fusion 5-serie som mäter 24 centimeter i diameter. Stekpannan har låga kurvade kanter som gör det enkelt att använda den med alla sorters köksredskap, och då det inte finns några vinklade kanter samlas det inte matrester som sedan blir svåra att få bort. Stekpannan är därför lätt att använda och lätt att rengöra! ”Stål – aluminium – stål” är den korta versionen av om man skulle beskriva hur Scanpans Fusion 5-linje är uppbyggd. Tänk dig en platta i fem skikt av material av hög kvalitet som sedan blivit formad till en kastrull eller stekpanna så har vi Fusion 5. De fem skikten består av noggrant utvalda material – tåligt 18/10 stål på insidan, en kärna i aluminium för optimal värmefördelning samt 18/0 stål på utsidan för induktionskompatibilitet – och dessa jobbar tillsammans i synergi för att skapa stekpannor och kokkärl i världsklass med hög effektivitet. Vid första anblick karaktäriseras produkterna i Fusion 5-linjen av sin blankpolerade finish, men vid en närmare titt hittar man även en rad detaljer och funktioner som lägger Fusion 5 snäppet över alla andra. De droppfria kanterna gör det till exempel enkelt att hälla av vatten och spad, och med hjälp av måttmarkeringarna på insidan av kastrullerna kan du lätt läsa av hur mycket vatten som finns i. Scanpans Fusion 5-serie består helt enkelt av produkter i världsklass som alltid är en fröjd att använda!
  • Stekpanna i rostfritt stål
  • Aluminiumkärna
  • Snabb värmefördelning
  • Ugnssäker
  • Induktionskompatibel
  • Lättvikt

Du kanske också gillar