Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Morgonrockar & Badrockar Herr

Unna dig en riktigt skön morgonrock eller ge bort en i present. Hos oss på NK kan du shoppa snygga och komfortabla morgonrockar för herr, från exklusiva varumärken. Klassiskt och stilrent, eller multifärgade mönster – vilken morgonrock för herr fastnar du för?

Morgonrockar

12 produkter

Lyxig start på dagen i morgonrock för herr

Det är något riktigt lyxigt med att få svepa in sig i en skön morgonrock. Vare sig det är direkt när du stiger upp på morgonen, efter morgondoppet i sjön eller när du kliver ur duschen. En tunn morgonrock för herr, i exempelvis siden eller lyocell, känns härligt sval mot kroppen även en sommarmorgon. Därför är den perfekt för helgfrukostar på balkongen, då den samtidigt utstrålar stilren elegans.

När vinterkylan kommer eller när du vill få upp värmen efter badet, är istället en badrock för herr i frotté eller fleece populära val. De värmer mer än en klassisk sidenmorgonrock för herr, vilket för många också innebär en högre mysfaktor. Hos oss på NK hittar du morgonrockar och badrockar för herr i flera olika längder och modeller. Från de tunna och skira, till tjocka modeller med huva.

Morgonrock vs. badrock för herr – vad skiljer dem åt?

Även om en morgonrock och badrock för män kan se lika ut vid en första anblick, så finns det faktiskt ett par väsentliga skillnader som separerar dem. En klassisk morgonrock för herr, oavsett om den är tunn eller av en tjockare modell, är avsedd att användas över dina sovkläder eller när du är oklädd.

En badrock för herr däremot, är inte bara avsedd att värma eller skyla dig. Den är också ämnad att absorbera fukt, eftersom den främst är tänkt att användas i samband med duschar och bad. Därför är badrockar gjorda i högabsorberande textilier, såsom bomullsfrotté, mikrofiber eller linne.

Köp din morgonrock för herr online hos NK

Hos oss på NK kan du shoppa morgonrock för män online, i flera sköna och högkvalitativa material. Välkommen att botanisera bland våra olika märken, modeller och kulörer.

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

Logga in